• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlahović vukao Srbiju "B" protiv Francuske

Autor mondo.rs

U prijateljskoj utakmici U-23 selekcija "orlova" i "trikolora", francuska selekcija pobedila 4:2 u Staroj Pazovi. Istakao se visoki centarfor Fiorentine.

 U-23 prijateljska utakmica Srbija Francuska 2:4 Izvor: MN PRESS

Duel "B" reprezentacija Srbije i Francuske (igrača od 1995. do 2000. godišta) u Staroj Pazovi bio je ovog ponedeljka organizovan sa idejom da Milan Obradović, pomoćnik "A" selektora Mladena Krstajića, proveri igrače koje je pozvao.

Posle tri dana zajedničkog rada, selekcija sastavljena od 21 reprezentativca Srbije izgubila je od rivala iz zemlje svetskog šampiona, mada će stručni štab imati i dobre utiske da prepriča Krstajiću.

SRBIJA - FRANCUSKA 2:4

"Devetka" našeg tima, Dušan Vlahović, dva puta je zatresao mrežu "trikolora" i oba puta donosio izjednačenja, ali su gosti ipak našli način da do kraja postignu još dva gola i da pobede.

Mladi centarfor Fiorentine, koji je nedavno debitovao u Seriji A na gostovanju Interu, postigao je prvi gol u 34. minutu, posle dobre akcije veziste Spartaka Nemanje Glavčića i asistencije Aranđela Stojkovića, beka Vojvodine. Vlahović je uklizao u petercu i bio precizan za 1:1.

Francuzi su u međuvremenu ponovo poveli, a Vlahović je drugi pogodak postigao pre izlaska iz igre, u 61. minutu, kada je napadač Vojvodine Ognjen Đuričin protrčao po desnoj strani, asistirao "devetki" Srbije, a on je iz drugog pokušaja zatresao mrežu za 2:2.



Ovo je bio sastav koji je Milan Obradović okupio i vodio u oktobarskom mini-ciklusu:

GOLMANI: Nikola Vasiljević (Radnik), Dušan Marković (Rad).

ODBRANA: Dejan Đurić (Brodarac), Bojan Kovačević (Voždovac), Nenad Cvetković (Zemun), Aleksandar Vukotić (Beveren), Nemanja Takijaški (Spartak), Aranđel Stojković (Vojvodina).

SREDNJI RED: Njegoš Petrović (Rad), Nemanja Glavčić (Spartak), Nikola Eskić (Napredak), Marko Pantić (Bačka), Borko Duronjić (Voždovac), Aleksandar Srećković (Vojvodina).

NAPAD: Marko Mrkić (Radnički Niš), Ognjen Đuričin (Vojvodina), Slobodan Tedić (Čukarički), Filip Stuparević (Voždovac), Dušan Vlahović (Fiorenitna), Radovan Pankov (Radnički Niš),Viktor Lukić (Brodarac).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC