• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Branislav Ivanović u 34. godini ide u Barselonu?

Autor mondo.rs

Rekorder po broju nastupa za reprezentaciju Srbije na meti je katalonskog giganta, koji bi mogao da ga dovede u januaru iz Zenita, nakon što to nije uradio dve godine ranije

 Branislav-Ivanovic-ide-u-Barselonu Izvor: MN PRESS

Branislav Ivanović u Barseloni?

Zvuči čudno, ali ne i nerealno.

Srpski fudbaler mogao bi već u januaru da pređe iz Zenita iz Sankt Peterburga na Nou Kamp, jer je Barselona veoma zainteresovana za taj transfer, prenosi "Mundo Deportivo".

Španski list navodi da Barsa iskusnog Ivanovića vidi kao odličnu zamenu za povređene Samjuela Umtitija i Tomasa Vermalena.

Prvi pik katalonskog giganta je defanzivac Ajaksa Matijas de Ligt, ali budući da su svesni da će njega teško angažovati već u zimskom prelaznom roku, okrenuli su se drugim rešenjima.

Ivanović je prva opcija, dok su na meti i Đene Dakunam iz Hetafea, igrač Bilbaa Unaj Nunjez.

Njih dvojica viđeni su kao dugoročna rešenje, dok bi Ivanović mogao da bude "pun pogodak", jer zbog toga što ima 34 godine, a i na leto mu ističe ugovor sa Zenitom ne bi trebalo da bude skup, a razmatra se da bude doveden na pozajmicu.

Barsa bi tako mogla da ostvari transfer o kojem je razmišljala i ranije. Naime, u zimu 2017, kada je Bane bio na izlaznim vratima Čelsija, Katalonci su želeli da ga dovedu, ali je srpski igrač odlučio da se vrati u Rusiju i izabrao je Zenit, nakon što je prethodno nastupao za Lomotivu iz Moskve.

Ivanović je sa Čelsijem osvojio 10 trofeja, uključujući Ligu šampiona, Ligu Evrope i tri pehara Premijer lige, za Zenit je ove sezone nastupao na svakom meču, a za reprezentaciju Srbije odigrao je rekordnih 105 mečeva i postigao 13 golova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC