• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Orlići" sačuvali "municiju" za EURO

Autor mondo.rs

Selektor Srbije Goran Đorović poručuje da ako žele da budu šampioni i ne treba da misle o tome koga treba izbeći na žrebu.

 U21-Srbija-Jermenija-kvalifikacije-za-Evropsko-prvenstvo-2018.-u-Italiji Izvor: MN PRESS

Ponovo "nula" u Novom Sadu!

Kao i u petak protiv Austrije, "orlići" su bez golova remizirali i sa Jermenijom (0:0) - u utakmici bez takmičarskog značaja -pošto se Srbija ranije kvalifikovala za Evropsko prvenstvo 2019. u Italiji i San Marinu.

Goran Đorović je "izmešao" tim i šansu dao igračima koji su ređe igrali, a uprkos brojnim šansama na ponovo lošem terenu na "Karađorđu" - publika nije videla golove.

U prvom poluvremenu se istakao Igor Zlatanović koji je u tri situacije ugrozio Avagjana, ali je jermenski golman izlazio na kraj s njegovim udarcima, dok su u finišu utakmice Luka Jović i Ivan Šaponjić propustili po veliku priliku.

Srbija sa 26 osvojenih bodova završava takmičenje s četiri više od drugoplasirane Austrije koja će svoju šansu za učešće pokušati da ostvari kroz baraž.

"Nema izbegavanja, to je skup najboljih selekcija. Ako hoćemo da budemo šampioni - ne možemo da mislimo na to", kazao je selektor Goran Đorović za TV Arena Sport posle meča uz čestitke svojim igračima na plasmanu.

SRBIJA:
Rosić - Gajić, Stevanović (od 46. Lambulić), Ćalasan, Terzić - Đorđević, Mesarović, Ilić - Adžić, Zlatanović (od 83. S. Jovanović) i Šaponjić (od 67. Jović).

JERMENIJA: Avagjan - Terterjan, Nazarjan, Kartašjan, R. Hakobjan (od 81. Melkonjan) - Hajrapetjan, Margarjan, H. Hakobjan (od 63. Nadirjan) - Pogosjan (od 73. Sargsjan), Araklejan i Agjekjan.


Žreb se održava 23. novembra u Bolonji i izvesno je da ćemo biti u trećem šeširu.

Za sada su se na Evropsko prvenstvo za mlade igrače, koje se naredne godine održava u Italiji i San Marinu, direktno plasirali i Španija, Hrvatska, Danska, Engleska, Nemačka, Francuska i domaćin Italija, dok će kasnije večeras još dve selekcije direktno potvrditi svoj plasman.

Učešće na EP će kroz baraž ostvariti i još četiri reprezentacije.

Pratite nas i na Instagram profilu Mondo sport.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC