• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Posle povrede, sledi gol: Nikola Stojiljković

Autor mondo.rs

Centarfor crveno-belih još jednom se na teren vratio pogotkom.

Dosta problema ove sezone ima Nikola Stojiljković sa povredama, a da mu svaki povratak na teren prija, potvrđuje golovima.

Prvo je pogodio pre mesec dana protiv Radnika iz Surdulice (6:0) u Superligi, a sada i protiv Dinama iz Vranja (2:0) za plasman Crvene zvezde u osminu finala Kupa Srbije.

Kada startuje, pogodak je garantovan: Dejan Joveljić


"Pobede i golovi znače i na treninzima, a možete zamisliti koliko su bitni na takmičarskim utakmicama. Svima nama nova pobeda podiže samopouzdanje, a meni posebno zbog gola. Za napadača su pogoci najbitniji. Ovo mi je prva utakmica posle povrede i mnogo mi je drago što sam se vratio na ovakav način. Najbitnije mi je da sam zdrav. Dobio sam malo jači udarac u prvom poluvremenu i zato sam napustio teren, ali osećam se dobro i sve je u redu", zadovoljan je bio Stojiljković posle utakmice.

Kod pogotka u Vranju asistirao mu je Stefan Hajdin, već u 15. minutu.


"Nadam se da će biti još mnogo tako dobrih centaršuteva. Hajdin me je zaista sjajno uposlio, odlično je centrirao, čitava akcija je bila dobra. Na meni je bilo da sprovedem loptu u mrežu i drago mi je što smo na vreme otvorili utakmicu. U drugom delu igre Joveljić je potvrdio pobedu, priveli smo lagano utakmicu kraju i ostvarili smo odličan rezultat".

Bilo je ovo istorijsko gostovanje za crveno-bele, pošto su prvi put ikada igrali takmičarsku utakmicu u Vranju.

Milojević hvali Vranjance: "Skoro nisam ovako uživao"


"Najbitnije je da smo pobedili i obezbedili nastavak takmičenja u Kupu Srbije. Zaista je bilo prelepo igrati u Vranju, odličan ambijent, osetilo se na terenu koliko nas publika voli i podržava i stvarno je bilo sjajno na utakmici. Ostvarili smo odličan rezultat i to nam je najvažnije. Dobra utakmica, dobar rezultat i to nam mnogo znači pred naredne izazove, jer zaista je paklen raspored pred nama", zaključio je Zvezdin napadač.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC