• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolić: Želim gol protiv Spartaka, neću se radovati

Autor mondo.rs

Partizan u nedelju gostuje Spartaku, ali ne u Subotici već u Kuli. Napadač Nemanja Nikolić ima želju za svoj 26. rođendan.

 Nemanja Nikolić Spartak Partizan Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Nemanja Nikolić je iz utakmice u utakmicu sve značajniji šraf u ekipi Zorana "Bate" Mirkovića. I statistički gledano je bio "najjača karika" u septembru - golovi i asistencije.

U nedelju, Partizan gostuje Spartaku u 12. kolu Superlige (nedelja, 21. oktobar od 13 časova, prenos TV Arena sport 1), ali ne u Subotici već na stadionu "Milan Sredanović" u Kuli (gde su Subotičani domaćini zbog užasnog stanja terena stadiona u Subotici).

Ovaj meč biće poseban za napadača Partizana Nemanju Nikolića iz više razloga. Pre svega, on je u Partizan došao upravo iz Spartaka, a potom on će u petak napuniti 26 godina, pa, kako kaže, želi da sam sebi da poklon.

U izjavi za klupski sajt, Nikolić je pohvalno govorio o Spartaku, kojem na početku ove sezone ne cvetaju ruže - samo dve pobede, dva remija i čak 7 poraza - pa zauzima pretposlednje, 15. mesto na tabeli Suprelige sa skromnih 8 bodova. U međuvremenu je Spartak promenio trenera, pa je sada na klupi Predrag Rogan.

"Idemo u goste ekipi iz koje sam došao u Partizan i koja mi je dala jednu lepu odskočnu dasku u karijeri na čemu sam im zahvalan. Spartak je omogućio ne samo meni, već i drugim igračima da rastu i napreduju, pa se samim tim se i njihovim odlaskom u druge klubove tim mnogo izmenio od onog koji sam poznavao. Nisam ispratio sve njihove mečeve, ali rezultati koji ih sada prate ne smeju da nas zavaraju i opuste, jer mislim da je ekipa Spartaka trenutno pala posle težeg kalendara usled kvalifikacija za Ligu Evrope", rekao je Nikolić.

Imao je poruku za prijatelje koje je stekao u Subotici:

"Imam dosta prijatelja koje sam stekao i van terena i ovom prilikom poručujem da ih nisam zaboravio. Pozdrav za sve njih, vidimo se uskoro!".

Nikolić je u Partizan došao kao najbolji strelac Spartaka sa 13 golova u sezoni.

"U Partizan sam stigao kao najbolji strelac Spartaka i upravo taj timski duh i energija su nam svima pomogli da napravimo odličan rezultat koji je ujedno izbacio nekoliko individualaca. Sada je ovo Partizan i naravno da je sve mnogo teže, jer se u ovakvom klubu traži kontinuitet, kako igara tako i učinka na terenu, a to su golovi i asistencije", odgovorio je Nikolić na pitanje da uporedi igranje u Spartaku i Partizanu.

Na pitanje da li će, ako da gol u nedelju, proslaviti pogodak, s obzirom na emocije koje ima prema Spartaku, Nikolić je odgovorio:

"Verovatno ste i sami primetili da nemam običaj da proslavljam golove nešto specijalno, ali sigurno da se ne bih radovao iz poštovanja prema bivšem klubu. Ali svakako želim da postignem gol, jer je to u opisu moje pozicije na terenu".

A koja mu je rođendanska želja?

"Sebi lično želim, pre svega zdravlje, da bih mogao da dam još bolji učinak na terenu, a profesionalno - da sledeći rođendan dočekam sa trofejom u ruci, zbog čega sam i došao u Partizan. To je moja rođendanska želja, koja ujedno važi i za ceo tim", rekao je Nikolić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC