Traktorom švercovali ''Armani'' i ''Hugo Bos''

Autor:

Službenici bijeljinske Jedinice granične policije spriječili su dva državljanina Srbije u krijumčarenju veće količine tekstilne robe zaštićenih robnih marki u graničnom pojasu na području Bijeljine.

0
A- A A+
policija, nesreća, saobraćaj, rotacija, saobraćajna policija, saobraćajac, milicija, patrola, Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

 Lica čiji su inicijali G.T. i M.P. pokušala su juče, u traktoru sa prikolicom, da prokrijumčare robu marke "Armani", "Hugo Bos", "Tomi Hilfiger" i drugu, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Roba za koju nisu posjedovali dokumentaciju privremeno je oduzeta, a protiv ovih lica biće dostavljen izvještaj Tužilaštvu BiH zbog sumnje da su počinila krivična djela krijumčarenje i sprečavanje ovlaštene službene osobe u vršenju službene radnje.

Službenici Jedinice granične policije Strmica juče su uhapsili lice čiji su inicijali R.M. nakon što je ustanovljeno da ga potražuje Osnovni sud u Banjaluci zbog krivičnog djela ugrožavanje bezbjednosti.

Ovo lice, koje je državljanin BiH i Hrvatske, kontrolisano je pri izlasku iz BiH na graničnom prelazu Strmica, a biće predato službenicima Sudske policije Banjaluka.

Tagovi:

Ostale vijesti