• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šou milion dolara mesečno

Autor mondo.rs

Levi bek Mančester junajteda potpisao je novi ugovor i biće plaćen skoro kao najbolji igrač Premijer lige Mohamed Salah.

Potencijalni reprezentativac Engleske Luk Šo (23) potpisao je u četvrtak novi petogodišnji ugovor sa Mančester junajtedom!

Levi bek ponikao u čuvenoj omladinskoj školi Sautemptona, stigao je na "Old Traford" leta 2014, u tom trenutku kao najskuplji tinejdžer u istoriji svetskog fudbala, a sada je klub odlučio da mu ukaže veliko poverenje, učinivši ga jednim od bolje plaćenih u Junajtedu, pa i u čitavoj ligi.

Prema navodima britanskih medija, Šo će dobijati 190.000 funti nedeljno, što prevedeno u dolare iznosi 250.000 i daje "lepih" milion dolara mesečno.

Poređenja radi, zvanično najbolji fudbaler Premijer lige Mohamed Salah u Liverpulu zarađuje 200.000 funti nedeljno.

Što se tiče "crvenih đavola", na vrhu liste zarada je Aleksis Sančez, kome jednom nedeljno na račun "leže" čak 315.000 funti - apsolutno nesrazmerno partijama koje pruža od dolaska iz Arsenala!

Prate ga Pol Pogba sa 290 i Romelu Lukaku sa 250 hiljada funti sedmično.

"Luk u potpunosti zaslužuje ovaj ugovor. Tokom karijere je uvek radio naporno i verovao u sebe. Još je mlad, napreduje iz dana u dan i drago mi je što smo tako talentovanog engleskog igrača vezali za klub na duži period", izjavio je menadžer Junajteda Žoze Murinjo, koji je svojevremeno upućivao javne zamerke na račun Šoa, zbog njegove nespremnosti da igra "preko bola", kada su ga mučile sitne povrede.

Šo je priznao da su iza njega "četiri burne godine u Junajtedu", ali da je zahvalan svima koji veruju u njega i da će se potruditi da im uzvrati igrama i pobedama.

"Još imam mnogo toga da naučim i jedva čekam da nastavim da napredujem pod vođstvom Žozea Murinja", poručio je defanzivac koji je za nešto više od četiri sezone zabeležio tek 75 nastupa za klub u svim takmičenjima, delimično zbog dvostrukog preloma noge u septembru 2015.

"Skaj sport" saznaje da trofejni klub pregovara o produžetku saradnje sa Davidom De Heom i Antonijem Marsijalom, dok će sudbina Antonija Valensije i Ešlija Janga biti poznata kasnije.

Pratite nas i na Instagram profilu Mondo sport

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC