• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodić: U Gradišku idemo po pobjedu

Autor mondo.ba

"Imamo dosta kadrovskih problema, ali nećemo kukati. Sutra idemo po pobjedu, da nastavimo niz", poručio je trener Borca pred subotnji derbi sa Kozarom u Gradiškoj.

 Prva liga RS, 11 kolo Kozara - Borac najava Darko Vojvodić Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Derbi 11. kola Prve lige RS u subotu ćče biti odigran u Gradišci gdje će Kozara dočekati lidera na tabeli, banjalučki Borac.

Banjalučani će tražiti četvrtu uzastopnu pobjedu, dok se domaćin nada da će prekinuti crnu seriju, poslije poraza od Sutjeske i Željezničara.

"Ovo je za mene pravi derbi Prve lige RS, ali moram reći da sam razočaran našim sutrašnjim protivnikom, jer sam ih očekivao da će biti tu uz nas i Slogu. Ako se sjetite turnira u Žeravici, pričali smo o sjajnoj Kozari i lošem Borcu, a u ovom momentu vidimo da je Borac izvanredan a Kozara u borbi za opstanak.Imamo dosta kadrovskih problema, opdigrali smo veliki broj teških utakmica u kratkom periodu, ali opet nećemo kukati. Sutra idemo po dobar rezultat, a nakon utakmice ćemo vidjeti šta nam odgovara. Idemo po pobjedu, da nastavimo niz i nadam se da ćemo u tome uspjeti“, poručio je trener Borca Darko Vojvodić.

Kozara dočekuje Borac poslije poraza od Željezničara 4:3 koji je sigurno teško pao ekipi iz Gradiške. Fudbaleri Kozare vodili su 3:1, da bi Željezničar u posljednjim trenucima meča stigao do pobjede 4:3. Vojvodić međutim ne očekuje da je taj poraz ubio samopouzdanje sutrašnjeg protivnika.

"Kozara je dobra ekipa, sastavljena od dobrih igrača. Oni nisu zaboravili igrati, ali je očigledno da se nešto dešava. Ne sumnjam da će dati svoj maksimum i da će biti na mnogo višem nivou nego što su bili. Normalno je da kada imate 3:1 na poluvremenu, a na kraju izgubite da tu nešto ne štima. Ali to je sve drugačije kada dođe Borac u Gradišku, drugačija je motivacija. Sutra  očekujem jako zahtjevnu utakmicu“, rekao je Vojvodić.

Moram se ovom prilikom zahvaliti treneru Kozare Vuletu Trivunoviću, koji je bio prema meni vrlo korektan i mnogo puta pomogao. Oni nam daju protivnika pa sve ono što mi nije bilo jasno pitao sam njega i uvijek mi je izašao u susret.

Trener Borca ima mnogo problema u sastavljanju ekipe, ali u tome ne traži alibi. 

"Sutra neće biti Jakupovića, Mazića, Mojovića, Radulovića, Trkulje, ali svi koji budu izašli na teren su najbolji. Napravili smo ekipu u kojoj nema nekih igrača koji odskaču već 17-18 igrača koji su podjednaki i mislim d aje to naš najveći kvalitet. Tako smo se od prvog dana postavili, igrači su mi vjerovali kada sam im rekao da će svi dobiti priliku i da na sve njih računam. Sutra će od prvog minuta dobiti priliku Čudić.U pitanju su povrede, umor, premor. Igrači su premoreni, došlo je do malog zamora materijala i neki igrači ne mogu to da izdrže. Mazić je povrijeđen, njega očekujemo nakon Gradiške“, rekao je Vojvodić.

Fudbaler Borca Delimir Bajić ističe da će on i saigrači uraditi sve da učine još jedan korak ka povratku u Premijer ligu BiH.

"Očekuje nas teška utakmica, najteže gostovanje u regularnom dijelu prvenstva. Pred nama su od prvog dana postavljeni jasni ciljevi, a to je povratak u Premijer ligu BiH gdje je Borcu i mjesto, ispao je sasvim nezasluženo. Zahvalio bih se našem treneru koji od prvog dana ima povjerenje u ovu ekipu. Na nama je da odigramo dobru, kvalitetnu utakmicu i da probamo da ostvarimo pobjedu i da se na kraju vratimo u Premijer lihu BiH“, izjavio je Bajić.

Duel Kozare i Borca igra se u subotu od 14.30 na Gradskom stadionu u Gradišci.

Prva liga RS, 11. kolo:

Drina – Podrinje
Kozara – Borac
Sloboda MG – Modriča
Slavija – Željezničar
Sloga – Rudar Prijedor
Sutjeska – Tekstilac

TABELA: Borac 26, Sloga 22, Željezničar 14, Modriča 14, Slavija 14, Rudar Prijedor 13, Sutjeska 13, Kozara 13, Podrinje 12, Tekstilac 11, Sloboda MG 9, Drina 3

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC