• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čelsi do boda u 96, Murinjo hteo da se bije!

Autor mondo.rs

Bio je blizu potpunog preokreta Mančester junajted, ali je Čelsi preko Rosa Barklija u šestom minutu nadoknade uzeo bod. A onda je Žoze Murinjo potpuno pobesneo...

Kakav meč na Stamford bridžu!

Tim Mauricija Sarija je igrao dobro i zasluženo vodio posle prvih 45 minuta pogotkom Antonija Ridigera posle kornera, da bi Mančester junajted zaigrao hrabrije i srčanije, pa napravio preokret u nastavku utakmice.

Antoni Marsijal je prvo iskoristio to što je Markos Alonso ostao na travi i postigao je gol "preko njega" u 55. minutu, da bi sjajnim prodorom u 77. doneo preokret drugo kolo zaredom.

Ipak, Čelsi je došao do boda u pravoj drami preko rezerviste Barklija duboko u nadoknadi vremena, nakon čega je na "Bridžu" došlo do eksplozije euforije, možda i preterane koja se nije dopala gostujućem treneru, u "svojoj" kući, Žozeu Murinju...

ČELSI - MANČESTER JUNAJTED 2:2 (1:0)

Opsedali su gol Davida de Hee i bili blizu pogotka nakon što je David Luiz pogodio stativu posle skoka, odbila se lopta ka Ridigeru da bi i njegov udarac zaustavio neverovatni Španac, međutim Ros Barkli je iskoristio pasivnost gostiju i treću šansu nije ispustio - u 96. minutu!

Krenula je čitava klupa "plavaca" da slavi, a Žoze Murinjo je potom skočio sa svog mesta i hteo da se obračuna sa jednim članom stručnog štaba domaćeg tima.

Pomoćni trener Marko Jani je pritrčao i praktično "u lice" Murinju proslavio bod...

Jani je preterao u slavlju, skakao direktno ispred Portugalca, pa je moralo da reaguje obezbeđenje i spreči Žozea Murinja možda i da se fizički obračuna sa osobom koja ga je na taj način isprovocirala na "njegovom" stadionu.

Ipak, nije bilo isključenja, ali ni novih dešavanja na terenu osim čarki između igrača kod kojih se prenela "tenzija" nastala van igrališta.

Nema sumnje da Sarijevog pomoćnika posle ovoga čeka kazna, a videćemo da li i Žozea Murinja koji je već pod istragom FA - zbog psovki na portugalskom nakon pobede nad Njukaslom pre dva vikenda.

"Plavci" su uz ovaj bod ostali jedna od tri neporažene ekipe u Premijer ligi i trenutni su lideri s bodom i utakmicom više od Liverpula i Sitija, dok je Junajted tek osmi sa 14 bodova.

Pratite nas i na Instagram profilu Mondo sport.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC