• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oni čekaju Zvezdu u Italiji: Poraz Breše, uz 14 trojki

Autor mondo.rs

Naredni rival crveno-belih izgubio u "rafalnoj" večeri u Trstu.

Crvena zvezda mts igraće u sredu od 20.30 časova u Italiji, za nastavak uspešnog niza na startu sezone.

Nakon četiri ligaške pobede i tri trijumfa u Evrokupu, ekipa Milana Tomića gostovaće Breši, koja će taj meč dočekati u značajno lošijem trenutku, sa skorom 1-2 u prvenstvu i 0-3 u Evrokupu, gde zauzima poslednje mesto na tabeli Grupe A.

Ove nedelje, italijanski tim je izgubio na gostovanju u Trstu, gde je konačan rezultat bio 90:86 (24:19, 18:25, 27:20, 21:22).

Posle trijumfa u prošlom kolu protiv Ređane, ekipa Andrea Dijane otputovala je po prvi "brejk", ali je pala u uzbudljivom duelu. Najefikasniji igrači Breše bili su američki bek Brajon Alen (na slici) sa 23 poena (5/9 za tri) i iskusniji "svingmen" Džordan Hamilton, nekadašnji igrač Denvera, Hjustona, Klipersa i Nju Orleansa, sa 20 poena.

Breša je završila meč sa 14 pogođenih trojki iz 24 pokušaja, ali i sa samo osam timskih asistencija. Sa druge strane, Trst je trijumfovao sa čak 18 ubačenih trojki iz 32 šuta, u čemu su prednjačili mladi Litvanac Artus Strautinš (20) i 14 godina stariji italijanski veteran Danijele Kavalijero sa po četiri trojke.

Naredni Zvezdin rival je u prethodna tri kola Evrokupa gubio u mečevima protiv Monaka (68:90), Andore (110:91) i Galatasaraja (84:76).

Brešini strelci u Trstu: Alen 23 (5/9 za tri), Hamilton 20 (1/6 za tri), Ćeron 7, Abas 4, Vitali 9, Lakvintana 5, Mika 4, Beverli 4, Mos 3, Saketi 7.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC