• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sanjao je Enfild kao klinac: "Ne treba da se plašimo"

Autor mondo.rs

Crveno-beli kreću na gostovanje engleskom velikanu.

Crvena zvezda kreće na gostovanje u Englesku bez trojice igrača (Marin, Rodić, Kafu) i sa motivom da se pokaže u boljem svetlu nego u Parizu, gde je ubedljivo izgubila od Pari Sen Žermena.

Najbolji strelac Crvene zvezde El Fardu Ben uoči utakmice protiv Liverpula u Ligi šampiona izjavio je da je kao mali bio veliki navijač engleskog kluba, ali da to neće uticati na želju da sa crveno-belima iznenadi na Enfildu.

"Kao mali bio sam navijač Liverpula, ali sada sam fudbaler Crvene zvezde. Da, sanjao sam da igram na Enfildu, ali ja sam profesionalac i biću fokusiran. Ova utakmica dolazi posle teškog poraza i loše igre u Parizu. Moramo da odigramo sa mnogo više samopouzdanja nego protiv Pari Sen Žermena", rekao je Ben novinarima uoči polaska na Ostrvo.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović


Ben je istakao da očekuje da ekipa odigra mnogo bolje nego u Parizu.

"Biće to drugačija utakmica, nadam se i bolji rezultat za nas. Oni su tim sa velikim imenima, igraju sa dosta samopuzdanja, oni su jedan od najboljih timova na svetu, pogotovo na domaćem terenu", istakao je reprezentativac Komorskih ostrva.

Na pitanje kako protiv najskupljeg defanzivca na svetu Virdžila Van Dajka i golmana Alisona Bekera, Ben je rekao.

"Ne, ne razmišljam o tome. Novac je jedno, a teren je drugo. Moj fokus nije na tome, nego na onome što će se dešavati na terenu", poručio je Ben.

Utakmica između Liverpula i Crvene zvezde igra se sutra od 21 sat na Enfildu.

Fudbaler Crvene zvezde Goran Čaušić izjavio je da ekipa zahvaljujući pobedama u prvenstvu sa dosta samopouzdanja ide na megdan Liverpulu u LIgi šampiona i da je najvažnije da izađe na teren Enfilda bez straha.

"Svaka pobeda nam donosi samopouzdanje, idemo u goste velikoj ekipi kao što je Liverpul, koj je po svemu kvalitetnija od nas, ali na nama je da damo maksimum i šta bude - bude. Prošle godine igrali su finale, možda je sad cilj da osvoje. Ne treba da se plašimo, već da da odigramo bez straha, sa dosta trčanja i presinga", rekao je Čaušić novinarima uoči polaska na Ostrvo.

Prema njegovim rečima draž fudbala i jeste u tome što favoriti na pairu ne pobeđuju uvek.

"Čuda se dešavaju, pogotovo u fudbalu, svake nedelje se desi neko, Real izgubi od Levantea, izgubi i Barselona, pa zašto da ne izgubi i Liverpul. Bitno je da budemo agresivni, da dobro stojimo i to je način da im se suprostavimo. Čeka nas velika utakmica, a na nama je da budemo najbolji što možemo", istakao je Čaušić.

Izvor: MN PRESS



Utakmica između Liverpula i Crvene zvezde igra se sutra od 21 sat na Enfildu.

Fudbaler Crvene zvezde Branko Jovičić izjavio je da ključ uspeha protiv Liverpula na Enfildu mora da bude timska igra i da se u tom slučaju sigurno neće ponovoti katastrofa kao protiv Pari Sen Zzermena u Parizu 6:1.

"Kao što smo rekli prva naredna utakmica je najvažnija, čeka nas ekipa Liverpula, prošlogodišnji finalista Lige šampiona. Ne treba puno pričati o njima, znamo o kakvoj se ekipi radi. Naš cilj je da se u što boljem svetlu predstavimo u trećem kolu Lige šampiona. Dobri rezultati u prvenstvu donose dobru atmosferu, to smo imali i prošle godine, ova ekipa ima sjajan timski duh i verujem da imamo dosta prava da se nadamo dobrom rezultatu u Liverpulu", rekao je Jovičić novinarima uoči polaska na Ostrvo.

MONDO u Liverpulu

Crvena zvezda ostaće upamćena kao jedini klub iz kontinentalne Evrope koji je porazio Liverpul na "Enfildu" u XX veku. Bilo je to pre 45 godina, a kako će izgledati novi duel dva bivša šampiona Evrope možete pratiti uživo na "Areni sport", dok vas na našem portalu uz izveštaje Jovana Terzića sa lica mesta očekuje i ekskluzivni video izveštaj sa utakmice.

Kako je naveo, ekipa nema posebnu pripremu, uprkos tome što sledi utakmica o kojoj se sanja - protiv Liverpula na Enfildu.

"Gledali smo video, ali priprema je kao i za svaku drugu utakmicu. Radi se o odličnoj ekipi, ali daćemo sve od sebe. Oni imaju isti stil kao PSŽ, izlaze dosta visoko, vode ih dva nemačka trenera Klop i Tuhel, imaju dosta dobrih individualaca, ali ako ekipno budemo igrali kao što znamo, kao što smo pokazali prošle godine protiv Arsenala i protiv velikih ekipa mislim da nam se Pariz neće ponoviti", poručio je Jovičić.

Utakmica između Liverpula i Crvene zvezde igra se sutra od 21 sat na Enfildu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC