• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Bajern hoće "Blekija": Spremite 50 miliona!

Autor mondo.rs

Sportski direktor Fiorentine poručio Bavarcima da spreme 50 miliona evra za Nikolu Milenkovića.

Pre manje od godinu i po dana Nikola Milenković nosio je dres Partizana i sa crno-belima grabio ka "duploj kruni". Kratko, ali vrlo uspešnu seniorsku karijeru u Humskoj podvukao je golom Crvenoj zvezdi u finalu Kupa.

Ispostaviće se da je to bio jedini pogodak na utakmici. Bolji oproštaj od dresa Partizana nije mogao da zamisli. Čekao ga je odlazak u inostranstvo, iako je godinu dana pre toga bio na margini, ne samo u Humskoj, nego i u srpskom fudbalu.

Usledio je odlazak u Fiorentinu za 5,1 miliona evra. Bila je to u tom trenutku visoka cena za "ljubičaste", koji su navodno tek posle ubeđivanja agenta Faljija Ramadanija pristali da crno-belima daju pomenutu cenu.

Godinu i po kasnije Fiorentina je na putu da od transfera Blekija Milenkovića zaradi deset puta više!

U redu za srpskog reprezentativca, čija karijera ide samo uzlaznom putanjom, stoje mnogi velikani evropskog fudbalu. Mančester junajtedu i Juventus se pridružio Bajern.

Za razliku od Engleza i Italijana, Nemci su prvi povukli konkretan potez. Bavarci su se interesovali za dvadesetjednogodišnjeg Beograđanina, a sportski direktor Fiorentone, Pantaleo Korvino, poručio je čelnicima namačkog prvaka da spreme 50 miliona evra.

Virdžil van Dajk je i dalje najskuplji defanzivac, jer je Liverpul za njega morao da uplati Sautemptonu 80 miliona evra. Pričalo se i o novom rekordu, odnosno prelasku Harija Megvajera iz Lestara u Mančester junajted za 90 miliona, ali od toga još uvek nema ništa.

Nema sumnje da će se Milenković, ukoliko nastavi da pruža partije kao do sada, vrlo brzo naći u odabranom društvu, mada ni sada nije daleko.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC