• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trajković: Pribojavao sam se...

Autor mondo.ba

Trener igokee Nenad Trajković zadovoljan je pobjedom nad Krkom u petom kolu ABA lige u Laktašima.

 Nenad Trajković izjava Igokea - Krka 91:73 Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

"Igosi" su u petak uveče upisali drugi trijumf u ovoj sezoni regionalnog takmičenja iako su u prethodnom periodu bili destkovani povredama.

Kontrolisali su igru svih 40 minuta i na kraju stigli do ubjedljive pobjede nad slovenačkim predstavnikom prvenstveno uagvaljujući odličnim partijama Tomislava Zubčića i Save Lešića - 91:73 (25:19, 25:13, 17:22, 24:19) .

"Moram da kažem da nismo trenirali kako treba jer smo imali mnogo povrijeđenih igrača zbog čega sam se pribojavao ovog meča. Zbog toga smo ušli smo maksimano motivisani da probamo od prvog minuta da kontrolišemo utakmicu i zaista čestitam svojim košarkašima na važnoj pobjedi", rekao je trener tima iz Aleksandrovca poslije utakmice.

U trećoj četvrtini povredu je obnovio plejmejker Filip Adamović...

"Imali smo problem kada se Adamović povrijedio, i onda smo tu napravili nekoliko grešaka u napadu, Darko Talić nije to mogao sam da izvuče, nedostajala mu je izmjena zbog čega sam se pribojavao neizvjesne završnice ali zahvaljujući koncentraciji uspjeli smo i bez iskusnog plejmejkera da privedemo utakmicu kraju", dodao je Trajković.

Njegov kolega sa klupe ekipe iz Novog Mesta Simon Petrov sportski je čestitao domaćinu na zasluženoj pobjedi kojom se upravo sa Slovencima izjednačio na tabeli sa skorom od dva trijumfa i tri poraza.

"Čestitam domaćinu na pobjedi, bili su bolji od prvog minuta, a mi smo pravili katastrofane odluke u odbrani, a imali smo izuzetno lošu koncentraciju u napadu. Igokea je zasluženo dobila, imali su mnogo više želje, kvaliteta u igri i mi sa ovakvim pristupom nismo imali nikakve šanse".

...
Izvor: YouTube/ ABA liga j.t.d.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC