• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo: Volim hrabre igrače, poput Luke Milivojevića

Autor mondo.rs

Portugalac lepo govorio o srpskom vezisti.

Arsenal je minulog vikenda "udario u zid" posle 11 uzastopnih pobeda i za to je najzaslužniji bio Luka Milivojević, jer je iskoristio dva penala i postavio konačnih 2:2.

Kapiten Kristal Palasa je nedelju ranije bio tragičar ekipe posle promašenog jedanaesterca protiv Evertona, ali je uprkos tome opet preuzeo odgovornost i u nedelju dva puta savladao Bernda Lena.

Njegov nastup privukao je pažnju mnogih na Ostrvu, uključujući i Žozea Murinja, koji je posle meča svog Mančester junajteda i Evertona govorio o Milivojeviću, objašnjavajući zašto ceni igrače koji ne beže od izazova.

Francuz Pol Pogba je takođe protiv "karamela" uzeo loptu i posle predugog zaleta propustio šansu da pogodi sa "kreča". Tačnije, engleski golman Džordan Pikford "skinuo" je i taj šut, kao i Milivojevićev nedelju ranije.

To Luku nije sprečilo da opet uzme loptu i Murinjo to ističe kao odličan primer.

"Pogba je dobar izvođač penala i ima hrabrosti da šutira. Na primer, Milivojević je promašio penal (protiv Evertona), pa je danas uzeo loptu i opet izveo. Divim se igračima koji imaju hrabrosti da ih izvode. Ne volim igrače koji odbijaju da ih šutiraju"

Portugalac je, sa druge strane, iskoristio priliku i da kritikuje Francuza zbog predugog zaleta od čak 28 koraka.

"Volim igrače koji preuzmu odgovornost i kažu "želim da izvedem penal'. Da li Pol može da se popravi? Mislim da može. Golmani znaju način na koji prilazi lopti, ne pomeraju se i čekaju njegovu odluku, tako da iz toga mora da uči. Ipak, za mene je najvažnije da uvek želi da opet uzme loptu", dodao je Murinjo.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC