• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Molson Coors Career Fest" - sedmi put

Autor mondo.ba

"Festival koji se ne gasi” i ove godine na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Banjaluci.

 Ovog četvrtka, 01. novembra na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Banjaluci, održaće se “Molson Coors Career Fest”. Ovaj događaj će predstaviti tri izvrsna govornika, koji će svojim pričama i savjetima inspirisati prisutne studente na kreiranje sopstvenih uspješnih poslovnih priča.

U sali 6, Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Banjaluci od 15 časova studentima će se predstaviti Vladimir Rosić, Brand and Consumer Excellence Manager kompanije Molson Coors, Nikola Stokić iz Štutgarta, SAP EWM konsultant iz kompanije Bosch - jedne od najvećih njemačkih i globalnih kompanija, kao i Dijana Tepšić, poznato lice sa malih ekrana, ali i kreativna direktorica Play Team agencije.

Vladimir Rosić će u ime kompanije "Molson Coors", partnera događaja, pristunim studentima govoriti o karijeri i izazovima jednog marketing stručnjaka u BIH, ali i otkriti kako multinacionalne komapanije gradeiI čuvaju svoje brendove! Iza Vladimira su veoma uspješne godine rada u marketingu I rad na vodećim pivarskim brendovima kao što su Jelen, Ožujsko, Nikšićko, Staropramen, Becks i mnogi drugi! On će vam pojasniti zašto je snaga brenda u pripovjedanju priče i kako kreirati svoju emocionalnu priču da dođete do srca potrošača?

Nikola Stokić iz Štutgarta, SAP EWM konsultant iz kompanije Bosch je prava osoba za temu "međunarodna karijera", jer je učestvovao u implementacijama projekata od Frankfurta do Meksiko Sitija, a očekuje ga realizacija projekata u Seulu, Singapuru, Torontu i Melburnu! Nikola je radio i za poznati trgovački lanac Lidl u kojem je bio project leader u implementaciji SAP EWM rješenja u Novoj Pazovi! Nikola je jedna od onih osoba, koja želi da podijeli svoje međunarodno iskustvo sa studentima Banjaluke, te će prisutni studenti imati priliku da saznaju mnogo o poslovanju van granica BiH.

Dijana Tepšić će u ime agencije Play Team govoriti o receptu za uspjeh - kreativnosti i autentičnosti. Prisutni studenti će imati priliku da saznaju, na koji način se usudila promijeniti posao i živjeti svoje snove, te kako se našla u svijetu kreativne industrije. Otkriće i na koji način lansirati vlastite projekte koji su od lokalnih postali regionalni, ali i kako da vjerujete u sebe i svoje ciljeve. Prisutni će iz prve ruke saznati sve o Dijaninom razvojnom ličnom i profesionalnom putu od 16-godišnje volonterke na radiju do uspješne preduzetnice.

U toku "Molson Coors Career Festa", organizatori će najaviti i otvaranje prijava za ovogodišnji, peti po redu, “Jelen Business Case Challenge”, koji će ove godine biti još veći, izazovniji i zanimljiviji jer se proširuje I na druge gradove u Republici Srpskoj.

“Molson Coors Career Fest” organizuju Centar za razvoj karijere i Elab Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Banjaluci, a uz pokroviteljstvo kompanije Molson Coors.

Zainteresovani studenti svoju prijavu za učešće na “Molson Coors Career Fest” (ime, prezime, fakultet/škola i kontakt email) mogu poslati na [email protected] Učešće je besplatno, a broj mjesta je ograničen.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE