• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tomić pred Cedevitu: Prerano ih otpisuju

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde pred derbi 6. kola ABA lige posebno upozorava na rivalovu sposobnost da se vrati iz velikog rezultatskog deficita.

 Tomić pred Cedevitu: Prerano ih otpisuju Izvor: MN PRESS

Košarkaši Crvene zvezde mts u odličnom raspoloženju dočekuju derbi meč 6. kola ABA lige, u kome će braniti vodeću poziciju na tabeli i stoprocentan učinak u regionalnom takmičenju.

Iza crveno-belih je fantastična utakmica u Evrokupu, pred punim tribinama (87:57 protiv Galatasaraja), a već u subotu je na redu dobro poznati rival, sa kojim Zvezda godinama unazad igra uzbudljive utakmice i gradi ozbiljan rivalitet.

To je Cedevita, koja je uoči ovog meča pojačana iskusnim bekom Džejkobom Pulenom, a od pre desetak dana je sa klupe predvodi Slaven Rimac, koji je nasledio Sita Alonsa u sklopu sveobuhvatnih promena u klubu.

Nema dileme da je pred crveno-belima jedan od najtežih ispita u ABA ligi, a podrška sa tribina biće neophodna u želji da se domaći teren i ovog puta sačuva.

"Očekuje nas jedna vrlo jaka i dobra utakmica. Cedevita je do sada igrala sa dosta uspona i padova, ali ima svoj kvalitet. Gubili su i od Lokomotive i od Budućnosti velikom razlikom, pa su pronalazili način da se vrate u utakmicu, a ovu poslednju protiv Budućnosti i da dobiju", podseća Milan Tomić.

"Pokazali su reakciju promenom trenera i vidim da ih mnogi prerano otpisuju. Nisu ti ljudi zaboravili da igraju košarku, a imaju dobre pojedince, sa iskustvom i kvalitetom i velikim brojem ovakvih utakmica u karijeri. Moramo da odigramo sa puno energije i da budemo fokusirani od početka do kraja, jer ponavljam, mogu da reaguju i da se vrate u svaku utakmicu, i pored velikog zaostatka", rekao je strateg crveno-belih.

Ognjen Dobrić složio se sa Tomićem u oceni da lidera očekuje utakmica sa kvalitetnim protivnikom.

"Drugim poluvremenom protiv Budućnosti su pokazali koliko mogu da budu opasni. Tom pobedom i načinom na koji su je ostvarili, pokazali su da su tim i da imaju karakter. Pojačani su Pulenom, koji je svima dobro poznat, a tu su i Kobs, Bel, Agilar... Moraćemo da odigramo dobru timsku utakmicu i uz podršku sa tribina, koja se videlo koliko nam znači protiv Galatasaraja, nadam se da ćemo doći do pobede", istakao je Ognjen Dobrić.

Karte za ovaj meč u prodaji su od četvrtka, u svim ekspoziturama "Eventima", a na blagajni dvorane "Aleksandar Nikolić" naći će se u subotu od 14 časova. Cene su 300 (tribine), 500 (parter), 600 (bela loža), 700 (plava loža) i 900 (VIP loža) dinara.

PAROVI 6. KOLA:

petak

Igokea - FMP 20.00 (Arena sport 2)

subota

Mega - Partizan 17.00 (Arena sport 2)
Krka - Zadar 19.00 (Arena sport 4)
Crvena zvezda - Cedevita 21.00 (Arena sport 1)

nedelja

Cibona - Mornar 17.00 (Arena sport 2)

ponedeljak

Budućnost - Olimpija 21.00 (Arena sport 1)

TABELA: Zvezda 5-0, Mega 5-0, Budućnost 3-2, Olimpija 2-3, Cedevita 2-3, Igokea 2-3, Partizan 2-3, Cibona 2-3, Mornar 2-3, FMP 2-3, Krka 2-3, Zadar 1-4.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC