• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zeljković: Riješen dug prema Raspudiću i Puzigaći

Autori mondo.ba Autori Zoran Pajčin

Bivšim defanzivcima Borca ukupno 61.000 konvertibilnih maraka. Borisu Raspudiću 21.000, a Bojanu Puzigaći 40.000 konvertibilinih maraka.

 Zeljković: Riješen dug prema Raspudiću i Puzigaći Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Atmosfera je dosta pozitivnija i na 'Gradskom stadionu' duvaju neki novi vjetrovi", istakao je u razgovoru za naš portal predsjednik FK Borac Banjaluka, Vico Zeljković.

Naime, Banjalučani bi do kraja ovog ili već sljedećeg radnog dana, trebali isplatiti dugove prema Borisu Raspudiću i Bojanu Puzigaći.

Takođe, trenutnom sastavu je danas "puštena" plata čime je uspostavljena dinamika plaćanja "Iz mjeseca u mjesec" što je preduslov da bi se napravile neke ozbiljnije stvari koje su Borcu cilj, ističe prvi čovjek kluba.

"Tehnikalije su u pitanju, oni će biti isplaćeni i ovim putem im se zahvaljujem što su toliko čekali. Želim da napomenem da su to igrači iz prošle sezone, tako da je tačno da im je ovo rukovodstvo ostalo dužno, ali iz razloga što smo morali plaćati dugove iz prošlosti. U suštini, ne pravimo nove dugove, a priča oko starih dugova prema igračima i trenerima se polako privodi kraju. Sada na red dolazi još jedna grupa pred kraj prvenstva, ali tada ćemo biti spremni da to riješimo", tvrdi Zeljković.

Bivšem kapitenu kluba i miljeniku navijača Zeljković ostavlja otvorena vrata kluba.

"Razgovarali smo i mislim da ćemo u zimskoj pauzi sa njim sjesti da vidimo šta možemo da uradimo. Znamo da su bile nesuglasice između nas, ali mislim da je vrijeme da se spuste tenzije koje su bezveze napravljene. Više nije ni bitno ko je tu kriv. Rekao sam više puta, dok sam u Borcu njemu će biti otvorena vrata. Krenuo je u trenerske vode, upisao je kurs, i kada završi igračku karijeru imamo želju da ga vratimo u klub. Ali, vidjećemo, potrebno je vrijeme za sve", rekao je predsjednik kluba iz Platonove ulice.

Zeljković je dalje istakao da je klub u procesu dobijanja dozvola za izgradnju objekta u sklopu kojeg će biti teren za mali fudbal i 800 kvadratnih metara poslovnog prostora u kojem će biti kancelarije, spa centar, teretane, ali i prostori koje bi "crveno-plavi" izdavali i tako ubirali prihode od kirije.

Objekat bi trebalo da bude izgrađen iza sjeverne tribine Gradskog stadiona, odmah pored pomoćnog terena, a vrijednost investicije je oko 1,5 miliona KM.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC