• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real otvara kasu: 110 miliona evra za Ikardija!

Autor mondo.rs

Italijanski mediji pišu da je madridski Real odlučan da dovede Maura Ikardija iz Intera. Iz Intera poruka: "Ne moramo da prodajemo najbolje, Ikardi je srećan ovdje".

Madridski Real je, sudeći prema informacijama iz Italije, pripremio bogatu ponudu milanskom Interu.

U želji da pronađu adekvatnog napadača, koji bi zamenio Karima Benzemu, koji ove sezone igra vrlo loše, potraga je stala na Mauru Ikardiju.

Za njega Real neće štedjeti novac - 110 miliona evra je ponuda koja će biti poslata u Milano, kako bi Ikardi stigao u Madrid već na zimu.

U prilog želji Reala ide i ponašanje Ikardija, koji, navodno odbija da potpiše novi ugovor sa Interom. Trenutni mu ističe 2021. godine.

U Interu, međutim, tvrde suprotno. Da je Ikardi (ove sezone je dao šest golova u Seriji A) srećan u Interu i da želi da produži ugovor.

Potpredsjednik Intera Havijer Zaneti tvrdi da ne zna za interesovanje Real Madrida

"Ikardi je naš kapiten, stub ekipe i veoma je srećan u Interu. Inter je zdrav klub i ne moramo da prodajemo igrače, kako bismo nastavili da poštujemo finansijski fer-plej", rekao je Zaneti za špansku "Marku".

Da Zanetijeve riječi imaju uporište u istini, potvrđuje i nedavna izjava Ikardija da niti želi, niti namerava da ode iz Intera.

"Srećan sam u Interu. Te priče o mom odlasku i interesovanju drugih klubova se uvijek pojavljuju. Ali, ja o tome ne razmišljam. Fokusiran sam samo na Inter, igranje u Ligi šampiona i Seriji A i kako da budemo bolji", rekao je Ikardi.

Ikardi je meta i mnogih drugih bogatih evropskih klubova - Čelsija, Mančester junajteda, Mančester sitija, Pari Sen-Žermena...

Presudna će biti i riječ Ikardijevog menadžera, u ovom slučaju - njegove supruge!

Vanda Nara je izjavila da je Ikardi "blizak prijatelj sa Lionelom Mesijem" i da ima sjajne uspomene iz Barselone gdje je fudbalski odrastao. Argentinac Ikardi je bio član Barselonine fudbalske škole u koju je došao 2008. godine.

Ukamica u utorak uveče za njega će biti posebno emotivna. Ponovo će izaći na teren Kamp Nou, kada se sastanu Barselona i Inter u Ligi šampiona.

"Vrijeme provedeno u Barseloni mi je bilo izuzetno važno, jer sam naučio mnogo i što se tiče razvijanja karaktera i kao fudbaler. Drago mi je što sam imao to iskustvo. Znao sam da će biti teško da se probijem do prvog tima Barselone i otišao sam. Ne žalim zbog te odluke", izjavio je Ikardi.

O glasinama da se za njegov supruga interesuje Pari Sen-Žermen, odgovara: "PSŽ? Niko me iz tog kluba nije zvao, nemaju moj telefonski broj".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC