• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Terzićeva poruka Pavkovu: Da ti u Begeču dignu spomenik

Autor mondo.rs

Šta je generalni direktor Crvene zvezde rekao igračima pred duel sa Liverpulom i šta su Englezi kazali njemu posle poraza...

 Zvezdan Terzić Milan Pavkov Izvor: MN PRESS

Pobediti u Ligi šampiona nije lako, a tek pobediti prošlosezonskog finalistu... I to, 25 godina po povratku među najbolje evropske klubove!

Fudbaleri Crvene zvezde ispisali su u utorak uveče novu stranicu klupske istorije, pošto su golovima Milana Pavkova slavili protiv Liverpula 2:0.


Rezultat koji je zapanjio čitavu Evropu, a pod utiskom su bili i gosti iz Engleske.

"Ostvarili smo pobedu koja će zauvek ostati upisana u istoriji Crvene zvezde. Atmosfera je bila spektakularna. Organizacija utakmice besprekorna. Rukovodstvo Liverpula je posle utakmice dugo ostalo u mojoj kancelariji, gde smo razgovarali o fudbalskim stvarima. I pored činjenice da im nije bilo prijatno posle poraza, ipak nisu mogli da sakriju impresije o atmosferi koja je vladala svih 90 minuta. Sa koliko ljubavi i energije naši navijači prave spektakularnu atmosferu, to se ne može doživeti nigde u Evropi. Ali, to je Zvezda, to je Srbija. Sinoć smo čitavoj Evropi poslali najlepšu sliku sa porukom da u Srbiji žive gostoprimivi civilizovani ljudi koji vole Crvenu zvezdu i Srbiju iznad svega", izjavio je generalni direktor crveno-belih, Zvezdan Terzić, za klupski sajt.


Terzić je otkrio i šta je rekao igračima. Posebnu poruku imao je za Milana Pavkova, koji je debitovao u startnoj postavi kada su u pitanju utakmice Lige šampiona. Predosetio je da će visoki napadač biti junak utakmice.


"Svedoci smo vraćanja kluba na stare staze uspeha. Videla je Evropa moćnu ekipu, moćnu Crvenu Zvezdu, neverovatno vođenu od strane Vladana Milojevića i njegovih saradnika. Osećala se prethodnih dana neverovatno pozitivna energija i kao da smo svi u klubu verovali u ovu pobedu. Pred izlazak na teren sam rekao igračima: 'Večeras pišete istoriju, nemojte propustiti ovu šansu, šansu da svojim unucima jednog dana pričate kako ste srušili Liverpul. Izađite i igrajte, budite hrabri, ovo je vaša kuća, narod to očekuje od vas. A ti, Pavkov, uradi večeras nešto veliko, toliko veliko da ti u tvom Begeču podignu spomenik'".

Istakao je Terzić i da su svi u klubu ponosni na tim Vladana Milojevića.

"Stvarno su bili fenomenalni i danas smo ponosni na njih. Taj 6. novembar biće zauvek obeležen crveno-belom bojom. Momci su pokazali koliko mogu i da im je mesto u Ligi šampiona, da im je mesto u društvu najboljih. Pokazali su da možemo sa svima da se nosimo, čekaju nas još dve utakmice i zato nećemo ovde stati. Juče je bio dan za slavlje, danas nastavljamo još jače da radimo, već za vikend nas čeka meč Superlige, treba pobediti i Dinamo i nastaviti stazom uspeha".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC