• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sterling nije Fauler, pa je izvinjenje OK

Autor mondo.rs

"Imao sam loptu i ne znam šta se desilo kasnije", rekao je mladi Englez, nakon što je sapleo sam sebe i dobio jedanaesterac.

Izvinjenje je na mestu, jer...

Rahim Sterling samo je jedan u nizu fudbalera koji nisu Robi Fauler, pa da otrče kod sudije i traže da poništi tek dosuđeni penal nad njim - jer nije postojao.

Za one mlađe, evo podsećanja kako se postaje fudbalska legenda.

Fauler
Izvor: YouTube



Ovako, ostaće dilema da li je mladi fudbaler Mančester sitija namerno ili ne zapeo o busen i obmanuo kompletan tim sudija na čelu sa Viktorom Kasaijem.

Mađar je dva puta pokazao na belu tačku u utakmici završenoj pobedom Mančester sitija od 6:0, ali je u prvom planu ostao trenutak iz 24. minuta. Sterling se sam spotakao u prodoru ka golu pri rezultatu 1:0, omogućio Gabrijelu Žezusu da postigne pogodak sa 11 metara i, u isto vreme, još jednom uzburkao ostrvsku javnost.

EKSKLUZIVNO: GOLOVI LIGE ŠAMPIONA NA MONDU



Dok se diskutovalo o tome da li je reprezentativac Engleske, po ugledu na legendarnog napadača Liverpula i Manečester sitija, Faulera, trebalo sam da traži od Kasaija da promeni odluku i tako pokaže fer plej i viteštvo - on se oglasio izjavom u kojoj se izvinio i priznao da nije osetio kontakt sa drugim igračem.

"Imao sam loptu i ne znam šta se desilo kasnije. Pao sam i okrenuo se... Nisam osetio kontakt, moja je greška. Udario sam u podlogu i pao. Izvinjavam se sudiji i Šahtjoru", rekao je Sterling za "BT Sport".

Na Strelingove reči nadovezao se menadžer Pep Gvardiola izjavom da je jasno da nije bio penal i da je zato neophodan VAR u elitnom takmičenju.



Dva pogotka sa "Etihada", onaj Sterlingov iz 49. i Rijada Mahreza iz 84. minuta, UEFA je uvrstila u izbor za gol nedelje u Ligi šampiona. Konkurenciju im pravi pogodak Milana Pavkova iz 29. minuta utakmice Crvena zvezda - Liverpul.

Sve ove golove možete pogledati ekskluzivno na našem portalu, kao i glasati na sajtu UEFA.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC