• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo ljut: Poklonili smo pobedu Junajtedu! (VIDEO)

Autor mondo.rs

Kristijano Ronaldo je dao sjajan gol svom bivšem klubu, ali se Mančester junajted revanširao Juventusu za poraz na Old trafordu. Ronaldo besan na sebe i saigrače.

Juventus je imao plasman u nokaut fazu u svojim rukama, vodio je protiv Mančester junajteda, ali je ekipa Žozea Murinja šokirala Torino, velikim preokretom.

Jedan od najboljih fudbalera današnjice, Kristijano Ronaldo, načeo je svoj bivši klub i činilo se da Junajtedu nema spasa, pogotovo što su torinski crno-beli igrali vrlo dobro. Ali, u poslednjih pet minuta - preokret!

"Mančester junajted nije uradio ništa za pobedu. Ne možete da pričate čak ni o tome da su imali sreće, pošto sreću moraš da zaslužiš, a u ovom slučaju mi smo im poklonili golove. Moramo da podignemo glavu pošto smo igrali zaista dobro i dalje smo prvi u grupi", rekao je Ronaldo za Skaj Italija.

On je rekao da je Liga šampiona posebno takmičenje u kojem ne smeš da se opustiš, pošto su iznenađenja moguća.

"Dominirali smo 90 minuta, imali smo mnogo šansi i mogli smo da rešimo utakmicu tri ili četiri puta, ali smo se opustili i oni su nas kaznili", naveo je portugalski fudbaler.

Govoreći o svom golu, Ronaldo je izjavio da je tek u svlačionici video snimak i da nije znao da je postigao fantastičan pogodak.

"Dobro sam se kretao i snažno sam šutnuo. Bio sam srećan zbog gola, ali sam pomalo razočaran pošto nismo pobedili sa tri ili četiri gola. Mančester nije uradio ništa, imali su dve šanse iz prekida. Znam da engleski timovi uvek traže prekide. Izvući ćemo pouke", dodao je Ronaldo.

Upitan da li Juventus može da osvoji titulu, Ronaldo je rekao da je još rano o tome pričati.

"Na prvom mestu smo u grupi, imamo dobar tim, ali ima mnogo do finala. Ovi ljudi, klub, sanjaju da osvoje Ligu šampiona, ali moramo da idemo korak po korak. Imamo dobar tim, imamo dobrog trenera, imamo dobre navijače - korak po korak", naveo je Ronaldo.

Juventusu je u sledećem kolu je potreban samo bod protiv Valensije u Torinu za prolaz u narednu fazu Lige šampiona, dok Junajted čeka Jang Bojs.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC