• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pobjeda Fenera za proljeće u Evropi?

Autor mondo.rs

Fenerbahče pobijedio Andreleht u 4. kolu Grupe D Lige Evrope. Turci blizu naredne faze, Belgijanci se opraštaju. I Astana blizu druge faze...

Dinamo iz Zagreba ima maksimalnih devet bodova i ako večeras savlada na Maksimiru Spartak iz Trnave, definitivno će osigurati "zimovanje" u Evropi.

Ukoliko "modri" pobijede Slovake i Fenerbahčeu će put do proljeća u Evropi biti znatno olakšan. Fener je svoj dio posla učinio, jer je kod kuće pobijedio Anderleht 2:0.

Na taj način, sa utakmicom više, Fener je ostao između Dinama i Spartaka na tabeli, s tim što ekipa iz Trnave ne može da ga stigne čak ni u slučaju pobjede. Anderleht je skoro izgubio sve šanse da se nađe u drugoj fazi Lige Evrope.

TABELA: Dinamo 9, Fener (+1) 7, Spartak 3, Anderleht (+1) 1.

Strijelci za žuto-plave bili su Metju Valbuena u 71. i Majkl Frej u 74. minutu. Francuz je kod prvog pogotka uputio centaršut, ali loptu niko nije zakačio i ona je završila u mreži.

Kod drugog gola Valbuena je iskoristio grešku odbrane Anderlehta, a onda kao na tacni poslužio Freja, kome je ostao samo da loptu pošalje u prazan gol.

U isto vreme, u okviru Grupe K, Astana je ugostila Jablonec. Predstavnik Kazahstana pobijedio je 2:1 i učvrstio se na prvom mjestu ispred Dinama iz Kijeva i Rena.

TABELA: Astana 8, Dinamo Kijev 5, Ren 3, Jablonec 2.

Pedro Enrike postigao je prvi gol za Astanu u 18. minutu, ali je Jablonec do kraja poluvremena izjednačio i to autogolom Zainutdinova. Veliku pobjedu domaćinu je donio Postnikov u 88.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC