• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljubičić: Dolazak Trinkijerija, šansa Cibone?

Autor mondo.rs

Srpski plejmejker kaže da u redovima Zagrepčana svi jedva čekaju gostovanje u "Pioniru".

 Marko-Ljubicic-najava-meca-Partizan-Cibona-ABA-liga-2018-sedmo-kolo Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Vreme je za "jadranski klasik", kako se u novije vreme naziva derbi stare jugoslovenske lige, između Partizana i Cibone!

Crno-beli su pred subotnji meč 7. kola (19.00, Arena sport 1) zabeležili po jednu pobedu u ABA ligi i Evrokupu, nagovestivši bolje dane pod vođstvom Andree Trinkijerija, ali plejmejker Cibone Marko Ljubičić smatra da bi upravo nedavni dolazak italijanskog stratega mogao da otvori "vukovima sa Tuškanca" vrata trijumfa na teškom gostovanju.

"Tražićemo šansu u dolasku Trinkijerija. On će sigurno gledati da uvede svoj sistem igre, pa bismo mogli da iznenadimo Partizan dok se igrači još privikavaju na to", rekao je Ljubičić za "Sportski žurnal".

Zagrepčani su počeli takmičenje sa tri poraza, a onda nanizali tri pobede i u svakoj od tih utakmica je Ljubičić imao presudnu, ili jednu od presudnih uloga u finišu.

"Hemija u timu je izvanredna, a sve zasluge idu na račun trenera Ivana Velića. Njegovim dolaskom se sve promenilo, Cibona deluje stabilno i u uzlaznoj je putanji. On je svojim pozitivnim odnosom podigao uspavani sistem".

Srpski plejmejker, nekada član Metalca, MZT Skoplja, FMP... ističe da u Ciboninom taboru svi vole gostovanja u dvorani "Aleksandar Nikolić", nekadašnjem "Pioniru".

"I igrači i rukovodstvo jedva čekaju svaki dolazak u Beograd. Mi, košarkaši iz regiona, posebno iz Srbije i Hrvatske, odrasli smo na pričama o ex-YU derbijima i ta prepričavanja prerasla su u legende", naveo je 31-godišnji Novosađanin.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC