• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rimac o Igokei: Biće motivisani, moramo agresivno

Autor mondo.ba

Cedevita i Igokea sastaće se u Zagrebu u subotu u okviru sedmog kola ABA lige.

 Rimac o Igokei: Biće motivisani, moramo agresivno Izvor: MN PRESS

"Vitamini" trenutno u regionalnoj ligi imaju omjer 2-4, kao i Igokea, tako da više ne smiju ni pomisliti na nove kikseve koji bi ih udaljili od prvobitnog cilja na startu sezone - plasman u plej of.

U srijedu je Cedevita u Evrokupu odigrala odličnu utakmicu protiv Limoža, tako da goste iz Laktaša dočekuju u pozitivnoj atmosferi.

"Sigurno da samopouzdanje ekipe svakom jednom utakmicom raste. Igokea dolazi s promijenjenim trenerom i sigurno da će biti dodatno motivisani da odigraju dobru utakmicu. Prema tome, moramo biti oprezni. Moramo krenuti agresivno, kao što smo krenuli protiv Limoža. Nismo još napravili neku ozbiljniju pripremu, ali vidjećemo gdje su neke jače i slabije strane. To je za nas jako bitna utakmica", rekao je Slaven Rimac.

Otkad je Rimac preuzeo prvu ekipu, s njim se sastavu Cedevite, koji igra ABA ligu i Evrokup, pridružio i Domagoj Bošnjak.

"Napokon da smo spojili napad i obranu. Ima tu još prostora, ali utakmica protiv Limoža bila nam je jedna od boljih. Sad nas čeka Igokea. Biće to sigurno teška utakmica. Oni imaju stvarno odličnih igrača, ali igramo kod kuće i moramo pobijediti. I kod njih se dogodila smjena trenera. Oni će reagovati na to, sigurno da će biti motivisani, ali vjerovatno će sve biti na nama. Znamo se. Igrali smo s njima i prijateljsku utakmicu ove sezone i nema tu nekih tajni", izjavio je Bošnjak.

Cedevita će protiv Igokee nastupiti bez ozlijeđenog Filipa Krušlina, a Augusto Lima i Džoš Medžet takođe neće biti u sastavu.

Vraća se Džejms Bel, koji zbog trbušne viroze nije igrao protiv Limoža, a s treninzima je počeo i Pablo Agilar i moguće je da će se i on priključiti ekipi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC