• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Povrede desetkovale Zvezdu, ali ima i jedna dobra vest

Autor mondo.rs

Crveno-beli u Surdulicu putuju bez nekoliko standardnih prvotimaca, ipak, štoperi bi uskoro mogli da dobiju još jednog konkurenta u rotaciji.

 Dinamo Vranje Crvena zvezda sastavi Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Euforija zbog pobede nad Liverpulom polako se stišava, a fudbaleri Crvene zvezde okreću se narednom izazovu. U 16. kolu Superlige gostuju u Surdulici, gde će im domaćin biti Dinamo Vranje.

Fantastičnih 2:0 protiv petostrukog evropskog šampiona iscrpelo je crveno-bele i emotivno i fizički, pa su se pojedini fudbaleri još tokom utakmice požalili na povrede.

Zbog distorzije skočnog zgloba teren je u 60. minutu napustio Filip Stojković, a Goran Čaušić i Dušan Jovančić uprkos bolovima stisli su zube i izdržali do poslesnjeg sudijskog zvižduka. Njih trojica zato neće putovati na jug Srbije, kao i od ranije povređeni Ričmond Boaći, dok su - što zbog umora, lakših povreda ili virusa - pod znakom pitanja Marko Marin, Lorenco Ebisilio, Vujadin Savić, Nenad Krstičić, Milan Rodić...

Zato bi u predstojećoj utakmici (subota 15 časova, prenos na TV Arena Sport) trebalo očekivati igrače koji ove sezone imaju manju minutažu i koji će pokšati da se dobrim igrama nametnu treneru Vladanu Milojeviću, poput Dejana Melega, Milana Jevtovića, Stefana Hajdina, Alekse Terzića, Nikole Stojiljkovića, a biće zanimljivo videti hoće li šansu dobiti i Kafu.

Pored kadrovskih problema i jedna dobra vest za crveno-bele. Konkurenciju među štoperima i mesto u rotaciji u nastavku sezone pojačaće mladi Strahinja Eraković, koji će kroz igre za omladince, ali treninge sa prvotimcima, pokušati da se nametne za minute i u dresu seniorskog tima.

Eraković se posle tri meseca od povrede metatarzalne kosti vratio u pun trenažni proces.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mile Davidovic

Može li malo više o fudbalu i tenisu

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC