• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokan: Fantastičan sam trener, igrate kao djeca!

Da li će srpski menadžer ovako probuditi ekipu? Vidjećemo u okršaju s Liverpulom od kog mu možda i zavisi posao...

Slaviša Jokanović je pod najvećim pritiskom otkako je sjeo na klupu Fulama.

Ekipa sa "Krejven kotidža" igra veoma loše, bilježi još slabije rezultate, ima problema u napadu i u odbrani, a srpski menadžer mora da trgne ekipu koja je osvojila samo pet bodova u 12 utakmica ove sezone u Premijer ligi...

Bilo je očekivano da će "otrežnjenje" stići protiv slabijih rivala kakvi su Bornmut i Hadersfild, ali je Fulam tu zabilježio "glatke" poraze, stoga ostaje samo "vađenje" protiv Liverpula.

U toku nedjelje spekulisalo se ko bi mogao da nasledi Slavišu Jokanovića na poziciji menadžera Fulama, no sada je sasvim jasno da će on sjediti na klupi na "Enfildu", u posljednjoj utakmici pred reprezentativnu pauzu.

"Poslije utakmice sa Hadersfildom sam im rekao da sam fantastičan trener. Stvarno smo moj struči štab, analitičar i ja napravili sve kako je trebalo...", zavapio je Jokanović.

I nakon samog meča govorio je o tome da igrači nisu pružili dovoljno.

Borbe, žara, energije...

"Moraju da promjene odnos i govor tijela. Oni su profesionalci, nisam ja taj koji brani kornere, nisam ja taj koji trči u prostor ili presinguje... Radim za njih da bi oni to mogli da rade", kazao je Jokanović koji se do sada nije odlikovao "jakim" izjavama na Ostrvu i nastavio:

"Nismo se dovoljno trudili protiv Hadersfilda. Moramo da budemo motivisaniji i spremni za tuču, za bitku... Moji igrači moraju takvi da budu jer samo tako će navijači biti ponosni. Ako smo zbunjeni, uplašeni ili ako igramo kao djeca - nije lako voditi ih".


Mnogi smatraju da je Fulam morao da bilježi bolje rezultate nakon što je uloženo više od 100 miliona funti u pojačanja, ali možda je problem i u tome što su stigla kasno i nisu se adaptirala na vreme, a toga nema u Premijer ligi.

Jokanović je odmah šansu dao novajlijama, dok su neki koji su učestvovali u plasman u elitu napustili klub i evidentno je da im nedostaju...

"Nikada nisam igrao za trenere. Uvek sam igrao za sebe, porodicu, saigrače i navijače. To moraju i oni da shvate i da idu u pravom smjeru. Ne treba meni iko da se bori za mene, oni su odrasli ljudi i moraju da se bore za sebe i klub"
, kazao je Jokanović koji je naveo da je čuo za priče o otkazu i da ga one ne zanimaju.

Fulam gostuje Liverpulu u nedjelju od 14 časova, a vidjećemo da li je poraz od Crvene zvezde uzdrmao igrače Jirgena Klopa i da li će dvaput zaredom izgubiti od srpskih trenera.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC