• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Košarkaš napao nekadašnjeg selektora BiH!

Autori mondo.ba Autori mondo.rs

Poslije poraza Bešiktaša u Ligi šampiona Džo Aleksander nasrnuo na trenera Duška Ivanovića.

 Igrac-Dzo-Aleksander-hteo-fizicki-da-se-obracuna-sa-Duskom-Ivanovicem Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Bešiktaš je pretrpio poraz kod kuće od Virtusa u Ligi šampiona (90:94), a igrač istanbulskog kluba Džo Aleksander pokušao je fizički da se obračuna sa trenerom Duškom Ivanovićem, prenio je portal "Eurohoops".

Amerikanac se žestoko verbalno sukobio sa Ivanovićem u slvačionici poslije utakmice, a pokušao je i fizički da nasrne na njega, ali su ostali igrači spriječili da do toga dođe.

Problem je navodno izbio zbog minutaže koju Aleksander ima u Bešiktašu.

Ivanović je poslije meča na konferenciji za medije upitan za incident koji se dogodio u svlačionici ali je odgovorio "da nema problema sa ni sa jednim igračem".

Ipak, mediji prenose da nije baš tako, da je Aleksander je udaljen iz ekipe i da čelnici kluba razmatraju da ga otpuste.

Aleksander, koji ima 31 godinu, u ekipu Bešiktaša stigao je u avgustu iz izraelskog Hapoel Holona, a u karijeri je igrao i u NBA, za Milvoki i Čikago, u razvojnoj ligi, Krasnaja krila iz Samare, Dinamo Sasari i Makabi iz Tel Aviva.

Duško Ivanović, koji je kao igrač dva puta bio prvak Evrope sa Jugoplastikom, a imao je i mnogo uspjeha kao trener, u avgustu je potpisao ugovor sa ekipom Bešiktaša na jednu sezonu. Ranije je s klupe vodio i košarkašku selekciju Bosne i Hercegovine.

Turski klub je ove sezone u FIBI Ligi šampiona poslije startne pobjede nad Bajrojtom nanizao četiri poraza - u duelima sa Neptunasom, Strazburom, Patrasom i Virtusom, a Aleksander je u prosjeku na parketu provodio 22,8 minuta i upisivao 6,6 poena i pet skokova po meču.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC