• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iznenađenje: Nišikori dobio Federera!

Autor mondo.rs

Situacija u grupi "Lejton Hjuit" se komplikuje - Federer izgubio na startu takmičenja od Keija Nišikorija.

Nišikori se revanširao Federeru za Pariz!

Pre samo devet dana dvojica tenisera srela su se u četvrtfinalu mastersa u prestonici Francuske gde je Švajcarac slavio u dva seta - da bi se ove večeri u Londonu, gde se igra završni masters, Japanac je istim rezultatom uzvratio 2:0 (7:6, 6:3)

Kei je za nešto manje od sat i po vremena (88 minuta) pobedio Federera u 1. kolo finalnog ATP turnira i tako zakomplikovao situaciju u grupi "Lejton Hjuit".

U nešto ranijem terminu prvo smo videli trijumf Kevina Andersona koji je u dva seta bio bolji od Dominika Tima, a s obzirom da Južnoafrikanac u narednom kolu igra s Federerom - u slučaju poraza on bi onda već praktično bio eliminisan sa takmičenja.

Nišikori je drugi najslabije rangirani teniser u Londonu odmah iza Iznera, ali to mu nije smetalo da savlada drugog favorita Federera koji nije pružio najbolju partiju.


Nije bilo brejkova u "regularnom" delu prvog seta, a Nišikori je svoju šansu našao u taj-brejku gde se ponovo "zaledio" na brejk loptama I propustio čak četiri pre nego što je na semaforu zasijalo 1:0 u njegovu korist.

Federer je "namirisao" strah i odmah ga "brejknuo" na startu drugog, ali je Nišikori odmah uzvratio i do kraja seta napravio još jedan brejk za trijumf.

Naredni mečevi u grupi "Lejton Hjuit" su na programu u utorak kada se sastaju Anderson i Federer, odnosno Nišikori i Tim, dok je u ponedeljak na programu grupa "Guga Kuerten" gde igraju Zverev i Čilić od 15 časova, dok se od 21 sastaju Đoković i Izner.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC