• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjalučanin prva pesnica "Velikana Slavije"

Autor mondo.ba

Za najboljeg boksera 15. Međunarodnog memorijalnog turnira, koji od ove godine nosi naziv "Velikani Slavije", proglašen je banjalučki bokser Stefan Čajić.

 BOKS: Stefan Čajić pobjednik Memorijala Velikani Slavije Izvor: Vedran Ševčuk/MONDO
...
Izvor: Vedran Ševčuk/MONDO

  Na memorijalu su nastupili bokseri iz Slovenije, Hrvatske, Srbije i BiH, a održano je ukupno sedam borbi, koje su obilovale tehnički veoma kvalitetnim boksom, sa dosta razmjena udaraca, što je, istina malobrojna, publika znala da nagradi aplauzom, prenio je "Glas Srpske".

Mladi Banjalučanin Stefan Čajić, koji je u kategoriji do 75 kilograma prekidom borbe u trećoj rundi savladao Slovenca Janeza Špegliča, bio je presrećan odlukom žirija da baš njega proglase za najboljeg borca i obećao da će u budućnosti još više i bolje trenirati kako bi opravdao ovo priznanje.

"Ovo mi je već sedma pobjeda u nizu, a u međuvremenu sam osvojio i titulu prvaka države. Naravno, priznanje mi je izuzetno drago i daće mi stimulans da još više i jače radim kako bih napredovao u karijeri. Čast mi je što sam osvojio pehar na memorijalu koji je posvećen Marijanu Benešu i svim ostalim velikanima mog kluba", rekao je Čajić banjalučkom listu.

POVEZANE VIJESTI

Na kraju, osim Čajića, koji je proglašen za najboljeg borca, još jedno priznanje je otišlo u ruke bokseru Slavije. U pitanju je Simo Josipović, koji je u kategoriji do 64 kilograma u sjajnoj borbi savladao Jakoba Vogelsanga, člana BK Medilip Sankaku iz Celja, pa mu je pripalo priznanje za najboljeg tehničara ove revije.

Istovremeno, za najborbeniju borbu proglašen je okršaj Mihaela Jugovića, člana zagrebačkog Gladijatora, i Velibora Pucara, boksera novosadske Vojvodine.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC