Voditelj emisije "Top Gear" imao saobraćajku

Autor:

Voditelj Kris Haris udario u drugi automobil tokom snimanja nove epizode emisije "Top Gear"

Voditelj emisije "Top Gear" imao saobraćajku Foto: YouTube/screenshot/TopGear

"Kris Haris i članovi ekipe su dobro", saopšteno je s BBC-a, nedugo nakon što su britanski mediji objavili da je voditelj emisije "Top Gear" doživeo saobraćajnu nesreću.

Haris je za potrebe nove epizode svetski popularnog šoua vozio "poršea" i u trenutku kada je izvodio polukružno, zakucao se u pik-ap koji je išao iz suprotnog smera.

Fanovi emisije pamte trenutak kada je objavljeno da je bivši voditelj emisije "Top Gear" Ričard Hemond zadobio povrede opasne po život na snimanju emisije.

"Top Gear" je 2006. godine snimao emisiju u Jorku kada se Hemond isprevrtao i zadobio teške povrede.

"Hteo sam da probam auto koji ima motor mlaznjaka, vrlo pametno. Vozio sam, posle dve nedelje sam se probudio u bolnici. Dugo sam bio u komi, a kada sam se probudio patio sam od post-traumatske amnezije. Sve bih zaboravljao, pitali bi me šta ću za ručak, posle pet minuta bi ga doneli i ja bih pitao 'kako ste znali, to je moje omiljeno jelo!'".

Stari voditelji emisije "Top Gear" Džeremi Klarkson Klarkson i Džejms Mej su bili uz njega dok je bio u komi, a kada se konačno probudio, rekli mu da se obuče i ponovo sedne u isti automobil, kako bi završio snimanje.

Ostale vijesti