• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Napoli sa debitantom na golu dočekuje Zvezdu?

Autor mondo.rs

Karlo Anćeloti navodno je spreman da pruži šansu mladom čuvaru mreže, koji je ljetos stigao iz Udinezea.

Poslije senzacionalne pobjede nad Liverpulom (2:0) u 3. kolu Lige šampiona, fudbaleri Crvene zvezde nadaju se da bi 28. novembra u Napulju mogli do još jednog velikog iznenađenja.

 U Beogradu je bilo 0:0, pa je takvo razmišljanje crveno-bijelih i opravdano, ali i igrači Napolija sigurno žele da se revanširaju za "otkinuta" unaprijed planirana dva boda i da pobjedom zadrže prvo mjesto Grupe C, koje trenutno dijele sa Liverpulom (po šest bodova, jedan više od Pari Sen Žermena, a dva od Crvene zvezde).

Bez obzira na važnost utakmice, trener Karlo Anćeloti je, po pisanju italijanskih medija, spreman da rizikuje protiv Crvene zvezde i na gol pošalje debitanta, 21-godišnjeg Aleksa Mereta.

Mladi golman je ljetos stigao iz Udinezea za 22 miliona evra, s tim da će projektovani "broj 1" reprezentacije Italije ove sezone igrati kao pozajmljen igrač, a tek naredne zvanično postati član kluba podno Vezuva.

Ime i prezime: Aleks Meret

Datum rođenja: 22. mart 1997.

Mesto rođenja: Udine

Pozicija: golman

Visina: 190

Za prvi tim Udinezea zabilježio je dva nastupa u Kupu, u sezoni 2015/16, nakon čega je dvije sezone proveo na pozajmici u SPAL-u , gdje je upisao 30 nastupa u Seriji B (2016/17) i 13 u Seriji A (2017/18).

Zbog povrede mišića noge i ramena, propustio je veliki broj utakmica prošle sezone, a na golu je posljednji put stajao 21. aprila u porazu od Rome 0:3.

Po dolasku u Napoli Meret je polomio ruku, zbog čega je morao da pauzira. Čini se da je sada spreman, a italijanski novinari vide ga na golu pre iskusnih Davida Ospine i Orestisa Karnezisa, koji su se smjenjivali u dosadašnjem toku sezone.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC