• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prvi put u avionu s Partizanom

Autor mondo.rs

Poslije "zalijetanja" u pobedama nad Megom, Trentom i Cibonom, crno-bijeli uzletjeli su prema Rusiji na prvo međunarodno gostovanje sa trenerom Trinkjerijem. Reporter Monda izvještavaće iz Sankt Peterburga.

 Evrokup Grupa C MONDO u Rusiji na Zenit - Partizan Izvor: MN PRESS

Andrea Trinkjeri danas će prvi put će poletjeti sa crno-bijelima na međunarodno gostovanje.

Košarkaši Partizana "zaletjeli" su se prema Sankt Peterburgu pobjedama nad Megom, Trentom i Cibonom, pa je ovog utorka došao red da italijanski trener i mladi tim nastave upoznavanje na putovanju do obale Baltika gdje će u srijedu od 18 časova sa druge strane parketa stajati Zenit.

Pod vođstvom Trinkjerijevog prethodnika, Nenada Čanka,  ruski predstavnik u Evrokupu savladan je u Beogradu rezultatom 89:82, a ali i pored toga ekipa trenera Vasilija Karašjova ima pobjedu više pred "revanš" u okviru 7. kola Grupe C.

I Mondo u Rusiji

Pratite gostovanje crno-bijelih u Sankt Peterburgu uz naš portal, na kom vas očekuju izvještaji reportera Monda, Ivana Bogunovića.

Trinkjeri, koji nije krio oduševljenje atmosferom u "Pioniru" u subotu uveče tokom "klasika" sa Zagrepčanima, pred polijetanje na Aerodromu "Nikola Tesla" naglasio je da će njegovi momci u narednoj utakmici morati da se izbore sa protivnikom ne računajući na podršku navijača.

"Ekipa Zenita ima mnogo talenata, moramo birati najbolji pristup - fizički i mentalni, da ih držimo u odbrani. Moramo bolje zagrađivati, bolje se kretati bez lopte i igrati zajedno. Na utakmici sa Zenitom u Beogradu podrška navijača je kompletno promijenila ritam igre. Ovog puta ćemo morati sami da se izborimo. Idemo korak po korak", prenosi oficijelni portal kluba riječi trenera Trinkjerija.

Aleksej Nikolić, sa kojim je Mondo objavio razgovor dan ranije, poručio je pred let da svi u timu moraju da budu motivisani i uvjereni da je podvig moguć.

"Utakmica će biti teška, jer je Zenit kvalitetan tim. Moramo biti fokusirani kako bismo mogli da ih dobijemo i na njihovom terenu. Sigurno će biti jako motivisani protiv nas i moramo biti svjesni toga i spremiti se na pravi način", rekao je Nikolić, kojeg je publika ovacijama ispratila sa terena u utakmici sa Cibonom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC