• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nema lako i Monako

Autor mondo.rs

Ko će ostati usamljen na vrhu tri kola prije početka Top 16 faze? Sudeći prema izjavi trenera šampiona Srbije, Milana Tomića, to neće biti tim koji pruži manje od maksimuma tokom svih 40 minuta igre.

 Evrokup - KK Crvena zvezda - Monako Izvor: MN PRESS

Neporaženi poslije sedam rundi ABA lige, košarkaši Crvene zvezde spremali su se prethodnih dana za Evrokup derbi sa Monakom u kom će se odlučivati o prvom mjestu na tabeli Grupe A!

Rivali sa skorom 4-2 sastaju se u srijedu od 19 časova u Dvorani "Aleksandar Nikolić" u kojoj crveno-bijeli nemaju poraz od aprila i finalne serije ABA lige za sezonu 2017/18.

Ko će ostati usamljen na vrhu tri kola prije početka Top 16 faze? Sudeći prema izjavi trenera šampiona Srbije, Milana Tomića, to neće biti tim koji pruži manje od maksimuma tokom svih 40 minuta igre.

"Očekuje nas čvrsta i teška utakmica protiv ekipe koja puno igra u tranziciji, dosta zavisi od igre svojih bekova koji nameću ritam Nidama, Džonsa i Robinsona. Napadačka igra dosta im je zasnovana od 'pik' igre sa Kikanovićem koji je ključni igrač Monaka. Ne treba zaboraviti ni nekoliko dobrih francuskih igrača koji dosta utiču na igru tima", rekao je Tomić, a prenosi zvanični portal kluba.

Grupa A

Parovi 7. kola:

srijeda

Galatasaraj - Ulm 18.00

Crvena zvezda - Monako 19.00

Breša - Andora 20.30

Tabela: Crvena zvezda 4-2, Monako 4-2, Andora 3-3, Ulm 3-3, Galatasaraj 2-4, Breša 2-4.

Trener Crvene zvezde nema problema sa povrijeđenim igračima za duel sa rivalom koji je u Monte Karlu savladan u utakmici na malo poena - 63:66. Međutim, "brejk" u gostima crveno-bijeli ispustili su vezanim porazima na prethodna dva gostovanja, od Breše 69:61 i Ulma 95:80. 

"Monako je fizički jak tim, koji se bori za vrh tabele. Odigrali smo jedan meč, sada se već poznajemo i neće nam biti lako", poručio je Tomić.

Cemtar ekipe, Maik Cirbes, svestan je koliko će truda biti potrebno za petu pobjedu u Evrokupu.

"Odigrali smo vrlo tvrdu i neizvjesnu utakmicu u Monte Karlu, sada znamo kakvog protivnika očekujemo. Moramo da budemo maksimalno fokusirani na našu igru, da svih 40 minuta znamo šta radimo na terenu. Očekuje nas duel sa fizički vrlo dobrim timom i moramo da odgovorimo velikom energijom. Dio te energije očekujem da nam daju navijači, jer je igranje u našoj dvorani uvijek prednost za Zvezdu", rekao je Cirbes.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC