Milovanu Bjelici prijete smrću

Autor:

Načelniku opštine Sokolac Milovanu Bjelici i njegovoj porodici danas je, posredstvom zvanične mejl adrese opštine Sokolac, upućena prijetnja smrću.

0
A- A A+
Milovan Bjelica Foto: SRNA

"Povedi računa o sebi, koliko si ubio ljudi i niko ti ne garantuje život, tebi i tvojoj porodici", navodi se u poruci koja je danas u 13.14 upućena Bjelici i njegovoj porodici.

U ovoj poruci osoba potpisano kao "Petarp001" naziva Bjelicu Vukom Brankovićem, tvrdeći da je "izdao Srpsku i otišao najvećem neprijatelju Srpske Republike".

Bjelica, koji je potpredsjednik SDS-a, rekao je da ova prijetnja pokazuje kolika je ostrašćenost pojedinaca i koliko je dubok jaz napravljen među narodom u Srpskoj.

Milovan Bjelica Foto: SRNA

On je najavio da će sutra ova prijetnja biti prijavljena policiji da bi se počinilac ovog krivičnog djela što prije pronašao.

Podsjećamo, Bjelica je jedan od prvih rukovodilaca Srpske demokratske stranke koji je nakon izbora čestitao pobjedu kandidatima iz suprotnog tabora, Miloradu Dodiku i Željki Cvijanović i javno je rekao da ne vidi ništa loše u tome da SDS razgovara sa SNSD o mogućoj saradnji.

Milovan Bjelica: Prvo da podnesemo ostavke

Ostale vijesti