• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Denver niže poraze, a na ovaj je već navikao...

Autor mondo.rs

Ekipa Nikole Jokića ponovo izgubila. Ovog puta od vicešampiona Zapada - osmi put u nizu.


Posle odličnog starta sezone (9-1), Denver je zapao u krizu i u noći između utorka i srede doživeo četvrti uzastopni poraz.

Ekipa Nikole Jokića je osmi "vezani" put poražena od Hjustona, rezultatom 99:109 (30:27, 25:27, 21:32, 23:23).

Srpski centar igrao je uobičajeno raznovrsno za 33 minuta na parketu (14 poena, 12 asistencija, 7 skokova) i nije uspeo da sa saigračima prekine loš niz nakon prethodnih poraza u duelima protiv Memfisa, Bruklina i Milvokija.

Još neprijatnije za Nagetse je to što im je ovo bio treći uzastopni meč i neuspeh pred svojim navijačima.

U gostujućem timu na trećoj utakmici u nizu nije bio Karmelo Entoni, uz zvanično obrazloženje da je "bolestan". To odsustvo nije drastično uticalo na Hjuston, u čijem se dresu u Denveru istakao centar Klint Kapela sa 24 poenai devet skokova.

Lider gostiju, Džejms Harden, završio je meč sa 22 poena i 11 asistencija, a plejmejker Kris Pol ubacio je 21. Takođe, dvocifreni učinak u Hjustonu imala su i krila Džejms Enis sa 16 poena i Pi-Džej Taker sa 12, kao i rezervni bek Erik Gordon sa 11.

Među domaćima se posebno istakao rezervni plejmejker Monte Moris, jer je sa 19 poena bio najbolji strelac Denvera, koji sada ima skor 9-5. Sa druge strane, Hjuston je na učinku 6-7.

U jednoj od preostale dve utakmice odigrane prošle noći, povredama desetkovani Klivlend je protiv Šarlota ostvario drugu pobedu ove sezone (113:89).

Kavsi su ispisali svoj skor 2-11 bez Kajla Korvera (stopalo), Džedija Osmana (leđa), Kevina Lava (operacija stopala), Džordža Hila (butni mišić) i Sema Dekera (zglob). U njihovom odsustvu, ekipu su predvodili Džordan Klarkson sa 24 poena i Tristan Tompson sa "dabl-dabl" učinkom od 21 poena i 11 skokova.

Nekoliko sati ranije, Golden Stejt je zaboravio neprijatan poraz protiv Klipersa i u trećoj uzastopnoj utakmici bez Stefa Karija savladao Atlantu (110:103).

Aktuelni šampion suspendovao je svog prvog krilnog centra Drejmonda Grina zbog svađe na klupi sa Kevinom Durentom u završnici utakmice protiv Klipersa. Ovog puta "Kej-Di" je dobio loptu u završnici i u poslednjem minutu je prelomio meč, pogotkom sa distance.

Durent je meč završio sa 29 poena, a Klej Tompson dodao je 24.

Zanimljivo je da je ovo bila 300. uzastopna utakmica u kojoj je Golden Stejt igrao u svojoj rasprodanoj dvorani. To je četvrti najduži aktivni niz u NBA ligi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC