• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crno-beli u Rusiji: "Fokusiraniji nego protiv Cibone"

Autor mondo.rs

Plejmejker Partizana ima velika očekivanja od duela sa Zenitom u Sankt Peterburgu.

 Crno-beli u Rusiji: "Fokusiraniji nego protiv Cibone" Izvor: MN PRESS

Markus Pejdž, koji u dresu Partizana igra debitantsku sezonu u Evropi, optimista je pred utakmicu 7. kola Evrokupa protiv Zenita (sreda, 18.00), u kojoj će crno-beli tražiti prvu pobedu u grupi na gostujućim terenima.

Do sada su bili neuspešni u Trentu, Valensiji i Ankari, ali Pejdž nema nameru da ustukne pred izabranicima Vasilija Karasjova, koji su kod kuće ubedljivo "tukli" Turk Telekom i Valensiju.

Nema sumnje da je dolazak Andree Trinkijerija pozitivno uticao na ekipu Partizana, ali da li će u oslabljenom sastavu moći da pariraju daleko iskusnijem i skupljem protivniku?

"Poslednje tri utakmice smo odigrali bolje, tako da u ovu ulazimo sa dosta samopouzdanja. Pobedili smo ih u Beogradu, znamo da će želeti da se revanširaju, ali mislim da ćemo imati šansu ako budemo na svom nivou", rekao je Pejdž novinarima tokom puta za Rusiju.

U subotu su crno-beli kao domaćini gubili od Cibone 12:0 i 23:8, što su nadoknadili serijom 25:0. Protiv Zenita bi bilo najbolje ne pokušavati tako nešto...

"Još nismo sastavili 40 minuta dobre košarke, a to je cilj koji postavljamo ispred sebe. Pričali smo o tome i mislim da ćete videti fokusiraniji tim nego na početku utakmice protiv Cibone".

Za razliku od prvog meča u Beogradu, koji je Partizan dobio 89:82, Pejdž će za direktnog rivala imati Brendona Dženingsa, nekadašnjeg plejmejkera Milvokija i Detroita.

"Pravi sportista i takmičar uvek želi da igra protiv najboljih. On je dugo igrao u NBA i mladom igraču poput mene je veliki izazov da mu se suprotstavi", priznao je Pejdž, nekada as univerziteta Severna Karolina.

Partizan u ovaj duel ulazi sa skorom 2-4. Zenit i Turk Telekom su korak ispred (3-3), a posle trijumfa nad Asvelom u utorak uveče, u konkurenciji za četvrto mesto je i ekipa Trenta (2-5).

"Neophodna nam je jedna pobeda u naredna dva kola (protiv Zenita ili Valensije - prim.aut), pa onda još jedna. Predstojeće utakmice su velike, vrlo važne za nas i mislim da je tim svestan toga. Ulazimo u meč protiv Zenita sa stavom kakav i treba da imamo", smiren je i samouveren Markus Pejdž.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC