• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači Fulama: "Hvala ti, Jokane, legendo naša"

Autor mondo.rs

Navijači londonskog kluba se na društvenim mrežama zahvaljuju dosadašnjem treneru Fulama Slaviši Jokanoviću i kritikuju čelnike zbog otkaza koji su mu uručili. Pročitajte i zanimljive odnose Jokanovića i novog trenera Ranijerija.

Slaviša Jokanović se jutros probudio i saznao neprijatnu vest: "Nisi više trener Fulama. Hvala ti na svemu, ali ipak...".

Srpski trener, koji je Fulam uveo u Premijer ligu, dobio je otkaz zbog loših rezultata u dosadašnjem toku sezone, mada su mnogi u Engleskoj, poput legendarnog Alana Širera koji je pre samo dva dana napisao da Jokanoviću treba dati više vremena.

"Statisički, Fulam je jedan od najlošijih klubova u istoriji Premijer lige - samo dva kluba su bili lošiji u 12 kola od 1992. godine. Jokanović je dobio više od 100 miliona funti da napravi novi tim tokom leta i čini mi se da je podvlačenje crte posle samo 12 utakmica prerano da bi se 'preseklo'. I prošle sezone u Čempionšipu Fulam je bio tek na 17. mestu, dobio je tek dve utakmice od 17, ali su uspeli da preokrenu sezonu i uđu u Premijer ligu. Uz to, navijači Fulama su uz Jokanovića i veruju da će biti bolje. Iako Fulam nema dovoljno kvalitetan tim ima još šest drugih timova koji su u sličnoj poziciji i ne treba ga otpisivati", napisao je Širer u kolumni za BBC.

Bilo kako bilo, Fulam je već odlučio da se oprosti od Jokanovića i ekspresno je našao zamenu - Italijana Klaudija Ranijerija, koji je, paradoksalno, kada je bio trener Čelsija kao prvog novog igrača u svom mandatu na Stamford bridžu doveo upravo Jokanovića.

I još jedan zanimljiv podatak - svih 39 utakmica u Čelsiju Jokanović je odigrao baš pod trenerskom palicom Ranijerija!

Navijači Fulama su teško primili vest o smenjivanju Jokanovića.

Izdvajamo samo neke od reakcija, a ima i onih koji žestoko kritikuju čelnike Fulama zbog ovog poteza:

"Hvala ti, Jokanoviću za sve što si uradio za Fulam i pokonio nam najbolji dan u našim životima", napisala je jedna devojka na Twitter-u, uz svoju fotografiju u majici: "Ja volim Jokanovića".



"Hvala ti Jokanoviću što si nam darivao najbolji dan u našim životima i doneo nam opet taj dobar osećaj na naš stadion", napisao je Adam Porter, navijač Fulama.


"Hvala ti što si izvukao naš klub sa dna, dao nam idenitet, što si maestralno vodio tim u dve sezone u Čempionšipu i najvažnije - što si nam doneo TAJ dan. Ti si istinska legenda Fulama", poruka je Aleksa Harisa.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC