• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Španci saznaju: Kovač je "bivši", stiže šampion Evrope

Autor mondo.rs

Madridski tabloid najavljuje promenu na Bajernovoj klupi. Šta je predsednik kluba tražio od igrača pred derbi protiv Dortmunda.

I da Frank Riberi nije napao komentatora posle poraza u Dortmundu, bilo bi lako pretpostaviti da je u redovima šampiona Nemačke teško i napeto.

Taj potez Francuza dodatno je uverio sve da Bajernova svlačionica "puca" i da hrvatski trener Niko Kovač očigledno ne uspeva da obuzda tu situaciju.

Bivši trener Ajntrahta (2016-18) posle uspešnog boravka u Frankfurtu verovatno ni izbliza nije mogao da pretpostavi šta ga čeka u Minhenu, iako je dve godine bio igrač Bajerna. Njegov tim je u 11 kola Bundeslige kiksnuo već pet puta i zato je tek peti na tabeli, upravo iza četvrtoplasiranog Ajntrahta i sa čak sedam bodova zaostatka u odnosu na Dortmund.

U takvoj, teškoj situaciji, često se nagađa danom kada će Kovač napustiti klupu, a iz Španije u sredu stižu informacije ko će ga naslediti.

Madridski portal "Okdiario" objavio je da je Bajern u završnim pregovorima sa Zinedinom Zidanom i nezvanično je dogovoreno da Francuz preuzme Bavarce u junu.

Iako je Zidan samostalni trener samo četiri godine (od 2014), već se može nazvati trofejnim stručnjakom, jer je sa Realom dvaput osvojio Ligu šampiona i jednom titulu. 

Štaviše, Francuz je jedini trener u zlatnoj istoriji Reala koji je u kalendarskoj godini podigao čak pet trofeja! Sve to je više nego dovoljna stavka da mu u Minhenu veruju, ako uspeju da se dogovore i ako tih pregovora uopšte ima.

ŠTA JE HENES PORUČIO EKIPI

Nemački mediji objavili su u utorak da je Uli Henes (66), predsedik Bajerna, okupio ekipu uoči utakmice protiv Borusije Dortmund i da je svima rekao da klub "100 odsto" stoji iza igrača i iza Kovača. Ipak, sa svoje strane je zahtevao bezuslovnu borbenost i posvećenost, od svih.

Konačan rezultat u derbiju je bio 3:2 za Dortmund.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC