• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodić: Neko će snositi posljedice!

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Trener banjalučkog Borca poslije prvog ovosezonskog poraza, u četvrtfinalu Kupa RS od drugoligaša iz Prnjavora, čestitao rivalu na zasluženom trijumfu i plasmanu među četiri najbolje ekipe u najstarijem takmičenju RS.

 Darko Vojvodić poslije poraza u Kupu RS od Ljubića: Neko će snositi posljedice Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Banjalučki Borac u Prnjavoru je doživio prvi ovosezonski poraz.

U Prvoj ligi Republike Srpske i Kupu BiH niko nije uspio da savlada banjalučke "crveno-plave", a čast da prva skine "skalp" trenutnom lideru prvoligaškog karavana pripala je Ljubiću, timu koji se trenutno nalazi na petom mjestu Druge lige RS, grupa "Zapad".

Iako su Banjalučani u najstarijem takmičenju Srpske željeli otići do samog kraja, Ljubić ih je zaustavio na tom putu, te pobjedom 2:1 izborio plasman među četiri najbolje ekipe, gdje će se na proljeće u društvu premijerligaša Krupe i Radnika, te rivala iz Druge lige RS, Jedinstva iz Žeravice, boriti za trofej.

"Igrali smo sa najboljim timom sa kojim trenutno raspolažemo i nemamo pravo da tražimo nikakav alibi. Ljubić nas je zasluženo pobijedio i čestitam im na borbenosti, zalaganju i htijenju. Njihova pobjeda je bez ijedne mrlje", istakao je poslije susreta strateg "crveno-plavih".

On je u najavi današnje utakmice poručio da Banjalučane u najstarijem takmičenju interesuje trofej, ali na tom putu ispriječio im se drugoligaš iz Prnjavora.

"Doveli smo najbolje što smo imali. U najavi utakmice rekao sam da me Kup RS zanima. I zanimao me. Međutim, danas je Ljubić bio bolji i čestitam im na tome", dodao je Vojvodić.

Izvor: MONDO

Banjalučani će se sada okrenuti Prvoj ligi RS, gdje će do kraja jesenje polusezone odigrati još dva susreta. Prvi je na programu već za vikend, kada će u krajiškom derbiju gostovati Rudar Prijedoru, a zatim ugostiti Alfa Modriču, jedinu ekipu u prvoligaškom karavanu koju ove sezone još nisu uspjeli da savladaju.

Ipak, Vojvodić ne razmišlja o tim mečevima, nego je poprilično razočaran eliminacijom u Kupu RS.

"Poraz od Ljubića bacio je sjenku na sve ono što smo uradili do sada. Rekao sam da će neko snositi odgovornost i tako će i biti", jasno je poručio strateg Borca.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RS

Ti si najodgovorniji, shvati vec jednom da je velicina covjeka da prihvati svoju krivicu, sto kod tebe gos.Vojvodicu ocigledno nije riječ.Ti i Uprava koja je selektirala i dovodila ove " igronje".

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC