• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trinkijeri: Bolje je sada izgubiti i naučiti nešto

Autor mondo.rs

"Bili smo naivni i mekani u drugom poluvremenu, ali nismo odustali od borbe i to je ono što je dobro".

 KK Partizan poražen od Zenita Andrea Trinkijeri: Bolje je sada izgubiti i naučiti nešto Izvor: MN PRESS
Partizan je poražen u Sankt Peterburgu od Zenita (71:75), ali je trener crno-belih Andrea Trinkijeri, pre svega, istakao dobre stvari u igri "parnog valjka".

Crno-beli bili su u igri za trijumf do poslednjeg napada, međutim, ruski sastav je uspeo da upiše četvrtiu pobedu i da Partizanu nanese peti poraz u 7. kolu Evropkupa.
"Utakmica je odlučena posle prve dve četvrtine. Trebalo je da budemo na plus 20 po kvalitetu igre, kako smo napadali, kako smo igrali odbranu. A završili smo sa plus četiri, jer smo promašili šest slobodnih bacanja, izgubili devet lopti bez ikakvog razloga i dali im 10 skokova u napadu. Nemoguće je tako dobiti utakmicu", primetio je italijanski stručnjak na klupi Beograđana.

Partizan nestao na deset minuta i izgubio!

Trinkijeri je bez okevanja naglasio šta je njegovom timu nedostajalo za trijmuf.
"Igrali smo timski, ali falio nam je važan igrač i to je bio prvi problem. Drugi problem je bio što u trećoj četvrtini i prvih pet minuta četvrte četvrtine nismo odgovorili na njihovu snažnu odbranu. To je bilo jako loše, ali ima nešto dobro..."

Italijanski trener je u Rusiji doživeo prvi poraz od kada je nedavno seo na "vruću" kupu Partizana i prekinuo seriju od šest vezanih neuspeha.

"Mogli smo 'laganica' izgubiti utakmicu sa 20 razlike, bez ikakvih problema. Međutim, našli smo nekoga ko želi da se bori do kraja, našli smo hemiju i vratili se u meč. Mogli smo da dobijemo i trebalo je da dobijemo, ali mislim da je bolje izgubiti sada i naučiti nešto, nego 'ukrasti' pobedu u ovakvoj utakmici", rekao je Trinkijeri i podvukao:
"Da budem realan, mi imamo toliko stvari da naučimo. Izgubili smo sa četiri poena razlike, a jedan i po igrač je igrao dobro, ne više od toga. Šta to znači? Da imamo puno prostora da budemo bolji."

Partizan je posle sedam kola u Grupic C Evrokupa na pretposlednjem mestu sa skorom 2-5.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC