Glumica patila zbog ekstremne transformacije

Autor:

Nije lako kad si "ružna"...

Glumica patila zbog ekstremne transformacije Foto: YouTube/screenshot/Jimmy Kimmel Live

Margo Robi (28) važi za jednu od najlepših i najatraktivnijih glumica danas, a fanovi su navikli da je gledaju i provokativnim i sređenim izdanjima. Međutim, uloga u filmu "Meri, kraljica Škota", gde tumači lik kraljice Elizabete Prve, zahtevala je od nje da drastično promeni izgled.

Umesto lepih crta lica i bujne plave kose, u ovom filmu je vidimo skoro ćelavu, rošavog lica i s jezivom šminkom.

Margo ističe da je to što je bila "ružna" prvi put u nekom filmu, ispao "zanimljivi društveni eksperiment". Ona je otkrila da su kolege na setu bile uplašene njenim izgledom i da se osećala izolovano, jer su ljudi izbegavali da joj se obraćaju ili budu u njenom društvu, zbog čega se osećala usamljeno tokom celog snimanja.

"Obratila bih se nekome da ga pitam kako ti je prošao vikend, a osoba ne bi htela ni da mi priđe. Bila sam baš izolovana i osećala se usamljeno. Zanimljiv društvenim eksperiment svakako", istakla je glumica.

Ipak, nije zažalila što je odabrala ovu ulogu.

"Nisam htela da izaberem još jedan scenario gde sam nečija devojka ili žena, samo neko ko podupire priču muškarca. To mi je postalo neinspirativno", otkrila je Margo.

Uistorijskom filmu pod nazivom "Meri, kraljica Škota", prikazuje se komplikovan odnos između mlade kraljice Meri Stjuart (Serša Ronan) i Elizabete Prve. Ove kraljice su u stvarnom životu bile u srodstvu. Katolkinja Meri se vraća u Škotsku kao udovica i nekadašnja kraljica Francuske i predstavlja ogromnu pretnju protestantkinji Elizabet i njenom tronu.

Iako ove rođake isprva pokušavaju da vladaju u skladu i miru, ne prođe dugo pre nego što se okrenu jedna protiv druge i započnu rat.

Podsetite se trejlera:

Izvor: YouTube/Focus Features

Ostale vijesti