• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tomić posle poraza: Nećemo plakati, ja sam kriv!

Autor mondo.rs

"Moje igrače niko neće dirati dok sam ja tu", poručio je Tomić posle ubedljivog poraza u Evrokupu.

 Crvena zvezda Monako 75:91 Evrokup Milan Tomić posle poraza: Nećemo plakati, ja sam kriv! Izvor: MN PRESS

Najteži poraz Crvene zvezde mts u mandatu Milana Tomića.

Trener crveno-belih bio je nezadovoljan još na poluvremenu kada je prednost bila na njihovoj strani (45:44) zbog loše odigrane odbrane, ali se ona ni u nastavku susreta nije poboljšala pošto je već u trećoj deonici primljeno 32 poena za na kraju ubedljiv poraz (75:91).

Upravo to je i Tomić istakao kao glavni razlog za poraz uz ocenu da iz ovakvih utakmica može samo da se nauči, a da od kukanja nema dobiti.

"Ovo je druga utakmica u Evrokupu gde su nam dali preko 90. Pre Ulma je ovo bila najbolja u Evrokupu, a onda primimo 180 poena u dva meča...", počeo je Tomić.


"Ako počneš utakmicu bez odbrane - to je prednost gostujućeg tima. Poen za poenom, pokušao sam da napravim reakciju tima da odigraju bolju odbranu, a reakcija je bila da smo primili 32 poena u trećoj četvrtini. Moramo da naučimo iz ovoga. Nema plakanja, niko ništa nije dobio od toga, moramo da nastavimo da radimo jer se ovo može promeniti samo na terenu".

Tomić je govorio i o mnogobrojnim izgubljenim loptama svog tima naglasivši da "ne može igračima da uđe u glavu" pošto se radi o milisekundi pri pasu, opet uz ocenu da igrače ne treba kriviti.

A ko je onda kriv, glasilo je naredno pitanje?

"Ja sam kriv. Ja sam, to su moji igrači, uvek je trener kriv za sve. To je moja greška. Ako hoćete da pitate ko je kriv, ja sam kriv... Moje igrače niko neće dirati dok sam ja tu", naglasio je Milan Tomić koji je ušao i u manju polemiku s novinarom.

"Igrači nisu kompjuteri, do završetka sezone ne može ekipa da igra bez padova, koji je to tim tako igrao? Kako je Real prošle sezone počeo u Evroligi? Imali su sedam poraza".

Crvena zvezda - Monako
Izvor: YouTube/Euroleague

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC