• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Novakovoj grupi ništa nije rešeno...

Autor mondo.rs

Srpski as je obezbedio učešće u polufinalu, ali mu treba još set za prvo mesto protiv tenisera kome je pobeda - neophodna.

Novak Đoković je zvanično prošao u polufinale završnog mastersa, ali će mu biti potreban još makar set protiv Marina Čilića kako bi grupnu fazu završio s prve pozicije.

Hrvat je večeras napravio preokret protiv Džona Iznera i dobio ga u tri seta (6:7, 6:3, 6:4), što znači da će tek poslednje kolo dati odgovor na pitanju ko će još uz Đokovića u narednu fazu ATP finala, pošto su svi "preživeli".

Zverev je trenutno u najboljoj poziciji pošto ima skor od pobede i poraza uz set količnik 2:2, dok će za protivnika u trećem kolu imati Džona Iznera koji ima "najtanje" izglede.

Amerikanac je izgubio oba meča u Londonu i u njima je uzeo tek set (1:4), ali bi mu trijumf u dva seta protiv Zvereva, i pobeda Đokovića nad Čilićem na isti način, donela ipak skok na drugu poziciju i nastavak takmičenja.

Svoju šansu će tražiti i Marin Čilić koji je nakon tri zaredom izgubljena seta u "O2 areni" vezao dva dobra protiv Iznera, ali će ipak sa druge strane mreže sada stajati Novak.

Njih dvojica sastaće se u petak (još nije poznato da li u terminu od 15h ili 21h), a jedan dobijeni set mu ne igra nikakvu ulogu čak iako Zverev izgubi "glat" od Iznera, tako da mu je potreban trijumf protiv Noleta uz kiks Nemca...

Videćemo koliko je to moguće pošto Novak sa Marinom ima skor 16-2.

TABELA: Đoković 2-0 (4:0), Zverev 1-1 (2-2) Čilić 1-1 (2-3), Izner 0-2 (1:4).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC