• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Leri Braun u Baru: Ne znam gde se ovako voli košarka

Autor mondo.rs

Triler završnica i meč u kojem je pobednika odlučila jedna lopta nije poremetila prijateljsku atmosferu kojom je odisalo gostovanje Torina u Baru. O tome je govorio legendarni NBA trener.

 Leri-Braun-u-Baru Izvor: MONDO

Čelnici Mornara potrudili su se da proslavljeni košarkaški strateg Leri Braun (78) u gradu pod Rumijom bude dočekan u skladu sa svojom reputacijom.

Da je gostovanje Torina u redovima crnogorskog šampiona, kao i među najvernijim navijačima Mornara bilo doživljeno kao praznik košarke, potvrdio je i gest domaćina po završetku utakmice, kada je gradonačelnik Bara Dušan Raičević, inače član Upravnog odbora Mornara i jedan od najvatrenijih navijača kluba, uručio legendarnom treneru prigodan poklon.

Braun je na konferenciji za medije uzvratio lepim riječima.

"Imao sam priliku da popijem piće sa trenerom Mornara Mihailom, koje nisam morao čak ni da platim. Ne znam zemlju u kojoj se voli ovaj sport kao ovde. Uživao sam u ovom gradu, u društvu, utakmici, sve je bilo divno osim konačnog rezultata”, rekao je Braun.

Slavni trener je posebno pohvalio igru Mornara i najavio novi dolazak u Bar.

"Za ovakav kompliment se živi", nadovezao se trener Mornara Mihailo Pavićević nakon srdačnog pozdrava sa Braunom a nakon toga rekao da su se Landing Sane i Bobi Braun odlično uklopili u njegove ofanzivne zamisli.

"Odigrali smo i odbranu na višem nivou. Oduševljen sam Lerijem Braunom kao čovekom i najvećim trenerskim imenom koje je došlo u Bar. On je trener od kojeg možete uvek da učite i moj brat Đorđije i ja obećavamo da će Leri ponovo doći u Bar", rekao je Mihailo Pavićević. 

Leri Braun je vodio Detroit Pistonse do NBA titule 2004. godine, a 2001. je proglašen za najboljeg trenera NBA lige, kada je Filadelfiju uz neverovatnog Alena Ajversona doveo do velikog finala protiv Lejkersa.

Na pitanje da li je zadovoljan partijom raspucanog centra Landinga Sanea (23 poena, 10 skokova), šef struke Mornara odgovorio je, naravno, potvrdno.

"Očekivao sam od njega ovakvu igru jer je to najavljivao već na prvim treninzima. Svaki trener misli da je njegov sistem najbolji, pa tako i ja. Sane se uklapa upravo u naš način igre", objasnio je Pavićević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC