• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodić: Igračima Borca bih uveo radno vrijeme!

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Trener banjalučkog kluba Darko Vojvodić ogorčen je zbog eliminacije iz Kupa Republike Srpske od prnjavorskog Ljubića (2:1).

 Darko Vojvodić: Igračima FK Borac bih uveo radno vrijeme! Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Ono što je poslije prvog ovosezonskog poraza banjalučkog tima i to od Ljubića, ekipe koja se trenutno nalazi na petom mjestu Druge lige RS, grupa "Zapad" i obećao, to je i ispunio!

Darko Vojvodić je po povratku u Banjaluku sa stadiona "Siniša Peulić" u Prnjavoru odradio žestok trening kako bi crveno-plavima poslao jasnu poruku da "nema igranja sa renomeom banjalučkog kluba".

"Ono je stvarno bila bruka i sramota i odmah po silasku iz autobusa, odrađen je trening. Jutros smo imali sastanak u šest ujutro, pa danas u 13 časova novi trening. Da nemamo utakmicu u subotu, uveo bih im i radno vrijeme svaki dan od sedam ujutro", rekao je Vojvodić za naš portal i dodao da su "fudbaleri Borca u odnosu na veliku većinu običnih ljudi, koji svakodnevno idu na posao, ipak privilegovani u našem društvu".

"To oni moraju da shvate. Naravno, osim ovog prvog poraza, ostvarili su maksimalan učinak i izvukli sve što se moglo. Ali, ako sam rekao da je trofej u Kupu RS nešto što Borac želi da osvoji, onda nema 'zezanja' sa tim", dodao je strateg Banjalučana.

Borac do kraja jesenje polusezone očekuju još dva susreta. Prvi je na programu već u subotu u derbiju Krajine protiv Rudara u Prijedoru, a zatim će dočekati Alfa Modriču, jedinu ekipu u prvoligaškom karavanu koju ove sezone još nisu pobijedio.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC