• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mitar o Jokanu: Više je on mene tešio...

Autor mondo.rs

Srpski centarfor čuo se sa svojim dojučerašnjim menadžerom. "Toliko toga je uradio za mene...".

 Aleksandar-Mitrovic-o-Slavisi-Jokanovicu Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Aleksandar Mitrović pokazao je Engleskoj kakav je centarfor zahvaljujući Slaviši Jokanoviću, koji mu od srede nije menadžer u Fulamu.

Srpski napadač najpre je prošle sezone blistao u Čempionšipu i kao pozajmljeni fudbaler Njukasla vukao ekipu u misiji povratka u Premijer ligu, a potom je i ove sezone odlično počeo, pokazavši još jednom "svrakama" da su pogrešili što mu nisu pružili šansu.

Međutim, Fulam je poslednjih nedelja ušao u veliku krizu, pao na poslednje mesto na tabeli i gazda kluba Šahid Kan doneo je odluku da otpusti Slavišu Jokanovića, što je Mitru očekivano teško palo.

"Loša vest za mene, s obzirom da svi znaju kakav je uticaj imao na mene i na moju karijeru u prethodnih godinu - godinu i po dana. Uradio je mnogo za moju karijeru, čuli smo se juče, mogu da kažem da je više on mene tešio nego ja njega", rekao je Mitar novinarima u centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi.

"Bilo mi je jako, jako krivo i mislim da su svi u klubu jako razočarani, zbog svega što je dao klubu. Za četiri godine je od kluba koji se borio za opstanak u Čempionšipu doveo klub do Premijer lige. Svi ga poštuju, cene i vole i svima je krivo, ali to je fudbal, takav je posao i takvo je današnje tržište. Te male krize se ne praštaju i to je to", dodao je centarfor.

Mitrović je siguran da će Slaviša Jokanović veoma brzo naći novi klub.

"Svi ga jako cene u Engleskoj i širom i Evrope i sigurno će jako brzo naći posao. Koliko sam video po novinama spekuliše se sa par klubova koji su zainteresovani za njega i za njega nema zime. Pokazao se i dokazao kakav je trener. Sve ovo je sastavni deo života i fudbala".

Novi menadžer Fulama je već stigao u klub. To je Klaudio Ranijeri, tvorac šampionskog Lestera iz 2016. godine.

"On ima jako puno iskustva, osvojio je Premijer ligu sa Lesterom i radio je u velikim klubovima. Radujem se upoznavanju s njim i nadam se da će nam pomoći da izađemo iz krize", dodao je Mitrović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC