• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Kiker": Bajern sprema dubok rez, prati i Luku Jovića

Autor mondo.rs

Prema pisanju nemačkih medija, mladi srpski napadač sledeće sezone mogao bi da se preseli u Minhen.

 Bajern Minhen Luka Jović Izvor: MN PRESS

Iako je Bajernov predsednik Uli Henes uoči derbija protiv Dortmunda pružio podršku ekipi i treneru Niki Kovaču, uz poruku da u klubu "100 odsto veruju u njih", poraz na stadionu Borusije bio je još jedan nagoveštaj velikih promena u Minhenu.

Dan nakon što su tabloidi u Španiji najavili dolazak Zinedina Zidana na mesto trenera, nemački "Kiker" najavio je redosled kojim će biti vršeni rezovi na Alijanc areni.

"Bajern će napraviti velike promene i za to će potrošiti 200 miliona evra", piše taj list.

Prvi igrač koji će stići u redove aktuelnog šampiona Nemačke biće Francuz Benžamen Pavar (22), koji trenutno igra za Štutgart, a "Kiker" njegov transfer od 35 miliona evra najavljuje kao "dogovoren".

"Takođe, Bajern je zainteresovan i za Bajerovog vezistu Kaja Haverca (19 godina), za Ajntrahtov duo Luka Jović - Ante Rebić i za Hofenhajmovog univerzalca Kevina Fogta (27)", piše taj list.

Jović je prošle sezone ostavio odličan utisak, izborio se za mesto za Mundijalu, a ove jeseni je "eksplodirao" i trenutno je prvi strelac Bundeslige sa devet pogodaka u devet kola.

Posmatrajući kompletnu takmičarsku 2018/19, Jović je postigao 12 pogodaka na 15 nastupa za Ajntraht i golovima je očigledno skrenuo pažnju velikih, jer nemački list piše i o tome da će Bajern za njega morati da trči trku sa klubovima iz Španije iz Engleske.

"U međuvremenu, Bajern neće produžiti ugovore sa Riberijem, Robenom i Rafinjom, dok su 'pod lupom' Humels, Miler, Rodrigez i Ćavi Martinez. Neko od njih takođe bi mogao da napusti klub sledećeg leta", zaključak je autora teksta u "Kikeru".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC