Zoran Martić: Igokea veoma raznolika i nepoznata

Autor:

"Igokea je veoma raznolik tim, a istovremeno i velika nepoznanica, ne samo za nas, već i za ostale timove u ovom takmičenju, s obzirom da su dosta promijenili sastav kao i trenera od početka sezone", rekao je trener Olimpije.

Zoran Martić: Igokea veoma raznolika i nepoznata Foto: MN Press

Petrol Olimpija je u nizu od pet uzastopnih poraza u svim takmičenjima.

Kada se tome doda učinak od samo dvije pobjede u uvodnih sedam kola ABA lige jasno je da su svi "alarmi" u Ljubljani upaljeni pošto je na startu sezone kao cilj postavljeno četvrto mjesto, koje vodi u plej-of regionalnog takmičenja.

Ali, "zmajčeke" u Republici Srpskoj ne čeka lak posao jer je i Igokea na identičnom omjeru kojeg želi što prije da popravi.

"U posljednje vrijeme izvršili su dosta promjena. 'Strance' su zamijenili Latavius Vilijams, Oliver Lafajet i Danilo Anđušić, a takođe imaju i najboljeg igrača ABA lige Tomislava Zubčića, koji je u nekim mečevima pokazao 'top' nivo, pogotovo u košgeterskom učinku. Takođe, srešćemo se sa starim poznanicima Olimpije, Domenom Lorbekom i Savom Lešićem", rekao je trener "zmajčeka" Zoran Martić i dodao.

"Igokea je veoma raznolik tim, a istovremeno i velika nepoznanica, ne samo za nas, već i za ostale timove u ovom takmičenju, s obzirom da su dosta promijenili sastav kao i trenera od početka sezone. Naš glavni zadatak će biti da kontrolišemo utakmicu u skoku".

Mirza Begić smatra da njemu i njegovim saigračima neće biti lako u Laktašima.

"Idemo na tradicionalno teško gostovanje. U seriji smo od pet vezanih poraza u svim takmičenjima i uradićemo sve da to sutra prekinemo", istakao je centar Olimpije.

Meč u Laktašima počinje u 20 časova (TV Arena Sport).

Ostale vijesti