• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kad žena zapreti - novi, bogatiji ugovor golmanu Zvezde

Autor mondo.rs

Golman Crvene zvezde Milan Borjan mogao bi da, zahvaljujući odličnim odbranama, ali i svojoj supruzi, uskoro dobije bolji ugovor.

 Milan Borjan Crvena zvezda novi ugovor Izvor: Mondo/Stefan Stojanović
Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Bivša direktorka Marketinga FK Partizana Snežana Filipović odlučila je pre nekoliko godina da kaže "DA" golmanu Milanu Borjanu.

Ni ona, ni on nisu ni slutili tada da će Borjan biti igrač Crvene zvezde. Ali, fudbalski i životni put je čudan, pa je tako Borjan leta 2017. godine došao u Zvezdu, objavivši tada da mu se ostvario veliki san pošto svi u njegovoj porodici navijaju za crveno-bele.

Dobio je podršku i od supruge, koja je u međuvremenu napustila Partizan. A Borjan je u Zvezdi stekao epitet čoveka koji uliva poverenje odbrani i koji je svojim intervencijama u mnogo navrata spašavao tim, pa i sprečavao ga težih poraza (da ne spominjemo onaj debakl u Parizu 1:6 kada je moglo da bude još crnje po Zvezdu da nije bilo Borjana).

Po mnogima, Borjan je jedan od najboljih u ekipi Crvene zvezde, a njegova supruga Snežana satra da je potcenjen, pa je nedavno na svom Instagram profilu napisala:

"Možda nikad nećeš biti ni četvrti zamenik kapitena, možda ćeš i dalje biti među najmanje plaćenim igračima Crvene zvezde, ali to nije bitno. Važno je da si svaki put ostavio srce i dušu na terenu. Veliki si!".

U Crvenoj zvezdi su svesni da imaju kvalitetnog golmana, kojeg ne bi trebalo tek tako da izgube.

Borjanu ugovor ističe u julu 2019. godine, a prema saznanju "Kurira", golmanu je ponuđen novi ugovor sa "znatno boljim finansijskim uslovima", možda će čak dobiti i dvostruko veću platu.

Isti list navodi da Borjan sada godišnje dobija od Zvezde 200.000 evra (bez premija).

U nedavnom intervjuu za MONDO, generalni direktor crveno-belih, Zvezdan Terzić, otkrio je da su nedavno "glatko" odbijena DVA MILIONA evra za transfer Milana Borjana.  Nije otkrio, doduše, koji klub je nudio taj novac za Borjana.

Konkretno pitanje bilo je koliko iznosi trenutna tržišna vrednost Zvezdinog golmana, ako je Liverpul letos platio Romi 75.000.000 evra za brazilskog čuvara mreže, Alisona.

"To je relativna stvar. Da li Van Dajk vredi 79 miliona funti, što je 100 miliona evra? Ili Alison tih 75 miliona koliko je Liverpul platio Romi? Transferi su u poslednjih par godina poremetili tržište i cene su otišle u nebo. Liverpul ima takvu poziciju da može da plati bilo koje obeštećenje i da dovede igrača kojeg poželi. Nadam se da Zvezda i na tom planu ide uzlaznom putanjom. Koliko košta Borjan, u ovom trenutku ne znam. Mnogo faktora određuje cenu. Godine starosti, klub i liga iz kojih igrač dolazi... On ima već 31 godinu i ne bih spekulisao sa njegovom tržišnom cenom. Pre svega iz razloga što Borjan trenutno nije na prodaju. I on, poput Pavkova, ima ugovor do 2020. godine i predstavlja dugoročno rešenje na golu Crvene zvezde. Ugovor će mu uskoro biti revidiran i dobiće veću platu. Imali smo pre par dana ponudu od dva miliona evra za njega i glatko smo je odbili". 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC