• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Menadžeri dolaze i odlaze, legende kao ti ostaju u srcu

Autor mondo.rs

Naježićete se zbog poruka navijača Fulama upućenih Slaviši Jokanoviću.

Slaviša Jokanović više nije trener Fulama. Već nekoliko dana. Poslednje mesto na tabeli u Primijer ligi primoralo je upravu kluba sa Krejven Kotidža da se zahvali Srbinu i posao ponudi Klaudiju Ranijeriju, koji je u međuvremenu prihvatio izazov da Fulam sačuva u najjačem engleskom rangu.

Jokanović se od Fulama i navijačaoprostio emotivnim pismom, o kojem je MONDO pisao. Ali, još dirljivije su poruke koje su navijači londonskog kluba ostavili na Twitter nalogu srpskog trenera.

"Menadžero dolaze i odlaze, ali legende poput tebe večno ostaju u srcima", jedna je od najlepših poruka zahvalnosti Jokanoviću.


Nekadašnji igrač i trener Partizana briljirao je prošle sezone vodeći Fulam do Premijer lige. Rekordan niz kluba bez poraza (23 utakmice) i finale plej-ofa na Vembliju bili su najbolji momenti Jokanovića kao menadžera u engleskom fudbalu.

 "Nikada više nećeš morati kupiti pintu (pivo) u Fulamu, sine", napisao je jedan od navijača koji je dodao da se prošle sezone osećao nepobedivo.

"Živeo Slav. Uvek ćete biti dobrodošli na Kotidžu. I dalje verujem da ste mogli da okrenete ovu sezonu", dodao je Patrik Dods, uz fotografiju na kojoj zastava sa natpisom "SLAVIŠA, napravi Fulam ponovo velikim."

"Hvala Slaviša. Učinili ste nas ponosnim i pružili nam najveći dan za dve navijače na Vembliju. Večno ćete ostati upisani u istoriji kluba. Srećno na sledećem poslu, gde vas bez sumnje čeka veliki uspeh", samo je još jedan od komentara navijača Fulama.

Slaviša Jokanović definitivno je napustio Fulam u velikom stilu. Pravi navijači nisu mu zamerili trenutno poslednje mesto. Naprotiv, setili su se svih uspeha…

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC